Seg som sören och spex i kväll

Idag är jag seg i hela kroppen. Vet inte vad det beror på =( Kan kanske vara för lite sömn, vem vet. Jag var duktig och var ute och gick i morse med. Idag var prinsen med och vi gick furulundsrundan =)


Efter jobbet idag skall jag bege mig direkt till train in och träna. Prinsen möter mig på stationen och lämnar över cykeln som han har haft innan idag när han var och tränade. Sen blir det till att åka hem och byta om och äta något för att klockan åtta gå på Korsbacka spexet. Tror att det är trollkaren från oz i år. Sen blir det till att fixa i ordning det sista i den föreningen som jag är med i så vi kan kalla till årsmöte.


Jag skall även försöka hinna med att rensa vår extrasäng och två skrivbord och tre hurtsar *huu* men men det måste gå. Skall på söndag få möblerna av föräldrarna så innan dess skall det vara städat och tömt på våra. Det som skall tas bort är en säng, ett skrivbord, ett datorbord, ett matbord och en matta. Det som skall in är ett matbord, 4 stolar och två skåp. Det skall bli intressant att se var vi skall stoppa undan de stolarna som står framme nu. Men men det kommer nog att ordna sig på något sätt. I värsta fall så får vi ställa de i köket eller något.


En massa dukar, porslin och annat smått och gott skall vi också flytta. Vilket innebär att vi måste rensa i våra köksskåp. Usch vad jobbigt med folk som skall flytta....


Det var det sista stickcaféet igår. Hon som har det har bestämt sig för att sluta då gruppen har blivit förliten. Tråkigt men det är hennes val. Hon har bestämt sig för att satsa lite mer på kursverksamhet i stället.


Mitt mål med att bli klar med mina godisstrumpor ser ut att gå vägen. Jag är om 4 rapporter framme vid tå avslutningen och har man väl börjat på den så brukar det gå fort. Har som plan att ta med mig strumporna till spexet i kväll. Det är tillräckligt lätta för att jag skall kunna hänga med spexet och ända sticka rätt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0