Flädersaft och Amazon.co.uk

Igår på rasterna plockade jag fläderblommor (det ingick även en del djur). Hemma fick de ligga till sig medan jag var iväg och tränade och sedan blev det handlande på vägen hem. Fick köpt citroner och socker. Hemma kokade jag upp socker och vatten. Rörde i citronsyra och lade sedan i citronen och flädern. Nu står saften i kylen och väntar på att den skall dra sig så att den blir färdig. Det ser jag fram emot. Det skall bli spännande att smaka på den *mums*


Är det någon som har någon erfarenhet av att beställa böcker från Amazon.co.uk. Funderar på att göra det men blev inte riktigt klok på hur det var med frakt och så. Jag hittade en hel massa böcker som jag vill ha. Får prata lite med prinsen om hur jag skall göra. Det blir dyrt att beställa alla och dessutom så behöver jag inte 5 böcker med strumpmönster till. Jag har redan 2 =) Men det är ju så kul att sticka strumpor :P


För övrigt så måste jag och prinsen införskaffa oss en bokhylla till. Vi fick en massa böcker från föräldrarna nu när de skall flytta och dessa böcker måste vi sätta upp men de får av naturliga skäl inte plats i nuläget. Funderade då också på om man inte skulle kunna sätta upp stickböckerna i bokhyllan. Prinsen har ju sina historieböcker där. Dessutom så anser jag att man får bättre överblick över böckerna om de står där. Eller så kan jag helt enkelt ställa in de i sovrumment men då är de inte till allmän beskådan.


Igår var det outdoor challenge som stod på träningsschemat. Alltid lika trevligt. Förra veckan hade jag grym träningsverk i hela kroppen. Idag är det inte så illa men det finns risk att det kommer att komma under dagen. Idag är det helt och hållet träningsfritt. Bestämde mig för det redan igår. Det resulterade i sovmorgon för min del även om det inte gjorde att jag var piggare i morse :S jag var helt borta och jag ju omtala att det inte är mycket bättre nu trots promenad till jobbet (från tåget) och frukost. Hoppas bara jag inte skall bli sjuk igen.


Det blev inget stickat på junistrumporna igår så idag får jag se till att få upp farten på dem och det borde kunna gå. Det är ingen träning i dag så det blir en massa sticktid i stället. De fungerar utmärkt att ha till tvn. Och i kväll så är det säsongspremiär för morden i midsomer och det har jag sett framemot. Strumpsticke, midsomer, prins och te. En helt underbar tisdagskväll med andra ord.


Idag är det tisdag och jämn vecka. Hade det varit i vår och förra hösten hade jag planerat att gå på stickcafé. Dock fick jag förra veckan veta att det var det sista som skulle hållas där =( Men men... man kan ju inte få allt och stickcaféet på torsdagarna udda veckor är ju kvar.


För övrigt har jag gjort ett par konstaterande. Det kanske är dags att börja sticka på mina vantar igen så att de definitivt är klara till hösten. Jag borde sticka på mina spetssjalar så att jag får klart någon av dem, också till hösten. Har ju Secret of the stole, Secret of the syropolis (hur tusan det stavas) och MS4 på gång. Det finns sedan garn till ytterligare en spetssjal så det är bara för mig att sätta igång med det med.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej

Kolla om du inte hittar alla titlar på adlibris.com där kan du handla fraktfritt om du väljer ekonomipost. Har du hittat mig ännu bland dina bilder.

Kerstin

2009-06-23 @ 20:50:28
URL: http://malmstickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0