Semester och stickameras julimönster

Nu äntligen är det semester för fru Boström. Jag har aldrig haft semester tidigare så det skall bli trevligt =) Semestern kommer att inledeas med Svenska Akademien konsert i Landetskrona i kväll =) Bättre början finns inte :P

Prinsen är i detta nu och jobbar och står i. Själv har jag ägnat lördagen så här långt med att tvätta en massa, diska en kaffeservis. Packa upp en flyttkartong. Gå ut och slänga en massa. Bära ner en del i källaren. Det som skall göras nu är att bädda och sedan blir det till att sortera och vika tvätten. När det är gjort är får det bli att göra ingenting. Om vädret är bra tar jag med mig julistrumporna och sköldisen utpå gården.

Skulle idag se om jag hade något fint strumpgarn till julimönstret i min strumpgarnslåda och direkt när jag öppnade lådan hoppade ett grönt garn fram och talade om att de ville bli julistrumporna. Tänk vad skoj när det är så att det bara poppar upp =) Sklal sticka på de på semestern. Det skall bli kul att se hur långt man kommer och om man kan hålla sig till en stickning vilket jag inte tror kommer gå =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag stickar sjal i "ditt" garn. Det jag fick i mitt första hemlispaket. Det är så härliga färger!Ser att du stickar Candle flame och julistrumpor. Jag funderar på att starta det samma :-)Ha en riktigt skön semester!

2009-07-11 @ 21:25:15
URL: http://emmasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0