Blir det något färdigställt i helgen?

Det är en stor fråga. Kommer jag att i kväll nder melodifestivalen hinna sticka klart mina strumpor med dominorutor. Förhoppningsvis så gör jag det =) Friskt vågat hälften vunnit =)

I går var det fest hos kusinen. Det var trevligt. Presenten uppskattades. Fick stickat lite där med. Men då var det på strumporna till faster M. Det är slätstickade så det är inget som kräver någon uppmärksamhet =)

Idag var jag en tur till staden (Landskrona). Där hämtades ett par byxor till prinsen och lämnades ett par böcker som jag fått lov att låna. Mycket intressanta *vill ha*. Hittade mig och prinsen i ett skyltfönster också =) Sen åkte jag och mamma hit och manglade inte det roligaste men ganska trevligt =)

Läste på tåget upp till landskrona ut Henning Mankells bok Kinesen. Den var bra. Skall nu läsa om Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Har planer på att gå och se den på bio nästa helg och vill då ha den fräsch i minnet.

Efter att dominostrumporna är klara så blir det ett par lovikka vantar. Fick ett par av en på stickcaféet förra gången jag var där och det är bara minskningen högst upp på ena handen och tummarna som är kvar sen är de klara. Helt överkomligt med andra ord =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0