Blev ingen kräftskiva =(

Det blev ingen kräftskiva för mig och prinsen. Orsaken var att jag jobbade.

I fredags gick jag till jobbet och hörde hur mycket det var och hur länge jag skulle jobba ungefär. Ca 17 stod det på lappen. Messade och förvanade om att vi skulle bli sena till festen.

Lördag morgon kommer jag till jobbet lite tidigare än vad som var tänkt för att bli klar lite tidigare så jag slapp stressa vid 17. Kommer ner och börjar räkna på hur mycket det var. Det var inte alls slut vid 17 snarare vid 23. Ringd ansvarig och fick att 17 var en ca tid. Men 23 är inte ca 17. Ringde den som skulle arbeta på söndag och för att höra hur mycket jag kunde lämna. De ville ha det så tomt som möjligt. Ringde chefen och bestämde att det var bara att gå och jobba tidigt på söndag morgon. Kl 6 var jag där och fick hålla på till 9.30 för det vi körde var så tungt. Normalt skulle jag varit klar 7.30 men vet inte varför det var så segt.

Hemma igen var det dags att städa och plocka. Vi monterade 2 cd hyllor och 3 bokhyllor. 2 bokhyllor var defekta men vi kunde få ihop de till en hel. Stickade en del också på strumporna. De blir så fina. Är snart klar med skaftet på dem. Kommer att klara tidsfristen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0