Hemlispaket

Det låg en postavi på köksbordet nu när jag kom hem. Jag tror att det är ett hemlispaket. Men då jag kom hem försent så får jag inte lov att veta förrän i  morgon. ICA ar stängt nu nämligen. Det drar igång en hemlis 4 omgång. Jag har inte bestämt än om jag skall vara med.

Gjorde klart aprilmuddarna idag. Eller klart och klart. Jag måste fästa trådarna. Men det är snabbt och lätt gjort. Fyra trådar per mudd. Det innebär att jag i morgon kan börja på majstrumporna, igen. Känns skoj. Aprilmuddarna blir så mjuka. De är stickade i alpakka garn som jag fick i mitt förra hemlispaket =)

Var och sprang/gick vårruset med ena jobbet. Hade som mål att komma före mor, och det gjorde jag. Slog henne med 3 minuter *tihi* Min tid blev 38 minuter och 19 sekunder. Det är klart godkänt. Efteråt blev det fika korg då vi var anmälda som ett lag. Jag ska nu ta och hoppa in i duschen och sen blir det sängen.

Glömde mina papper på jobbet så jag kan inte jobba med uppsatsen här hemma nu som det var tänkt. Får gå upp sjukt tidigt och ta tåget till jobbet och sitta där . Måste med tåget 5,48 *huu*. Men det är smällar man får ta. Hade nog inte orkat skriva något nu i kväll ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0