Två stycken strumpor på en rundsticka

Försökte mig på det igår men det gickinte alls. Blev lite knäkt =( Att sticka en strumpa klarar jag av. Får börja med det så får jag sen se om jag kan få fjong på hur jag gr till väga om jag har två stycken strumpor på den i stället =) Men man skall ju gå ut lugnt rekomenderas det :P Gick nu in och kollade här på nätet men blev inte klokare för det. Får helt enkelt först sticka en strumpa och sen sticka en till. Kanske lyckas stickabåda samtidigt när jag ska göra strumpbytesstrumporna =) Om någon vet hur man gör så är jag tacksam för info. Fick en sida av biblostick löste upplägget och första halvan av ena strumpan men sen tog det stopp =(

Idag är det skola 8-10 sen skall jag skynda hem. Måste paketera paket =) Ska sen gå och skicka min disktrasa, hemlispaket och sjalbytet. Är så nöjd med allting =)
Efter posten är det dags att plugga en massa. har inlämningsuppgift till söndag och eftersom jag ska jobba både lördag och söndag måste jag göra den idag.
Klockan 16 ska jag åka till lund igen för att gå och träna. träna är bra meducin för kropp och hälsa. Sen blir det till att mysa och hålla kväll. Det är ju på spåret på tv =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.knittinghelp.com/videos/advanced-techniques
Inte hjälpte det mig, jag misslyckades skändligen med Magic Loop, men du är säkert mer välordnad under håret, så du kanske kan ha nytta av länken.
För min del blev det till att förlika sig med strumpstickorna, vilket faktiskt har lyckats.Inte ens EN socka har jag klarat på rundsticka utan fula övergångar. Än mindre två. Men min kompis http://sandykins57.livejournal.com är en fena på det. Kanske skulle du gå in på hennes blog och fråga?

2008-02-08 @ 14:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0