Kort från bytesvän

Glömde säga det igår. Men i går kväll när jag kom hem låg det ett vykort i brevlådan. Det händer typ aldrig. Såg att det var från C som jag skickade min sjalbytessjal till.  blev glad =) Det var ett fint kort med Åländska folkdräkter på. För er som inte vet dansade jag själv folkdans i 6 år och har själv en folkdräkt. Det var ett passande kort med andra ord =)

Idag blir det till att plugga duktigt fram till 12. Ska då försöka fixa någon snabb lunch. Får se hur jag lyckas med det. Ska sen iväg till jobbet och fixa där. Får se om jag stannar eller om jag går hem. Kl 16.30 är det dags att dags att stämpla in och jobba duktigt hela kvällen. Om jag stannar kvar så blir det nog en del stickat.

Använder mig av magic loop till mina bytesstrumpor. Har nu kommit till 2/3 av skaftet på båda strumporna =) målet är att ha kommit förbi hälen tills på måndag. Får se om jag hinner. Ska iväg till Malmö och shoppa i morgon hos Fröken Garn =) Ska handla till pulsklubben och sockklubben. Har tyvärr fått höra att i allfall ett av mönsterna där är det svårt att använda sig av magic loop. får läsa igenom instruktionerna noggrannt och se vad som står. till pulsvärmarna skall det inte vara något problem =)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Dominosockarna stickar man bara som vanliga sockar de två första varven, alla rutor stickar man för sig på två stickor

2008-02-29 @ 08:49:28
URL: http://hemskast.blogg.se
Postat av: Sofie

Du kan ju sticka kanten på magic loop och sen sticka varannan ruta på själva sockorna. Sen vid hälen vet jag inte hur det blir, jag har inte kommit dit än

2008-02-29 @ 11:10:53
URL: http://hemskast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0