Hemma igen

Då var man hemma igen efter en jtätekul helg med förödande effekter för vågen. men det är bara en gång om året så jag skall nog överleva =)

Buffé helg

I helgen är det buffé som står på menyn =) Men det skall nog gå bra. Var och tränade i morse i förebygande syfte, om det nu kan hjälpa... =)

Promenad

Idag belv det äntligen en morgonrunda. Det var så skönt. I morgon blir det lätt styrketräning i stället =)

Kostkurs del 2

Idag skall vi ha andra delen av kostkursen. Skoj skall det bli. Jag hoppas bara att jag kan följa råden bättre denna vecka. Håll tummarna för mig =)

Mår betydligt bättre idag men det blir inge träning idag heller. I morgon blir det en promenad och på fredag blir det lätt styrketräning =) MÅste börja lagom =)

Fortfarande kass

Jag är fortfarnade kass men är på jobb. Skall ha utbildning nu om en timme =) Så får vi se hur det går sen =)

Trött och hänging

Det var jag igår när jag la mig och i morse när jag vaknade. med en temp på 37,1 istället för 36,2 blev det ingen runda och ingen träning idag. *vill*

En spark i baken och ett uppvaknande

Det var vad jag fick igår på kostkursen. Visste att jag inte åt rätt men nu så känns det bättre =) Har en del att tänka på tills nästa vecka och tills dess skall vi även göra en kostdagbok över en dag. Det skall bli intressant att se vad som sägs om det.... Idag blev det ingen runda på morgonen. Kände när jag vaknade att jag var så trött att jag knapt visste vad jag hette... Får gå en runda på fikat istället på jobbet =) Ingen träning blir det heller idag. Träningsfritt får man ju lov att ha vissa dagar =)

Kostkurs

Idag skall det först bli kostkurs sen blir det en runda i gymmet. Ser fram emot båda =)

Mix 20

Dagens träningspass heter mix 20. har inte provat på det tidigare så det skall bli en överraskning om hur det är =)

75+45 minuter

Det är en massa träning som jag genomförde igår. Snacka om att kroppen är trött idag. Men på ett skönt sätt =)

Styrketräning igår och Box idag

Igår blev det första ordentliga styrketräningen för mig på lång lång tid... usch.. det var verkligen behövligt. jag kände mig så nöjd när jag gick där ifårn. idag blir det box och det är oxå alltid trevligt. jag skall försöka boka in lite mer styrketräningspass i veckan än vad som har varit nu (dvs mer än 0) =)

Äntligen träning

Idag blir det äntligen träning. Det skall bli så skoj och skönt. Styrketräning blir det och det var längesedan. *längta*

Kostkurs

Jag sov hos föräldrarna i natt så inte heller idag blev det någon runda och då mannen är hemma i kväll ställde jag in boxen oxå. Är han bara hemma en kväll denna veckan så får det bli så.

Anmälde mig igår till en kostkurs på gymmet. Det skall bli intressant. Se vad det är som man gör för fel =)

Små kass....

Känner mig småkass och sliten så obefintlig träning igår och ingen runda varken igår eller idag. *censur*

RSS 2.0