Tandläkarmys ger ingen morgonrunda

Jag skall nu gå iväg till tandläkaren och umgås med henne en stund. Det är inget jag ser fram emot men det är så illa tvunget. På grund av det så hjar jag sovit i landskrona och därmed inte varit ute och gått i morse. Det är konstigt att när man får sovmorgon så är man tröttare än vanligt...

Konstigt blåmärke

Såg i morse att jag nog fått ett blåmärke från boxen. Konstigt då det satt på ett ställe som inte blev speciellt på pucklat.. Konstigt... Men kul var det :P


Träningsverk och box

Idag är det träningsverk som står på schemat nu på morgonen. I kväll är det box och då gäller det att den kära träningsverken har minskat något. Så som det är nu kan jag knappt resa mig upp :P Dagens ilands problem jag vet men det löser sig alltid =)


Helt mör i kroppen

Efter söndagens spinningcompo och gårdagens box är jag lagom mör i kroppen. Det är tur att det är träningsfritt idag. Annars hade jag aldrig orkat boxen på onsdag =)

Jag försov mig i morse och veckans träning

Jag försov mig i morse så det blev ingen morgon runda. Klockan måste ha ringt 5 gånger utan att jag vaknade. Snacka om att jag måste ha varit trött....

Veckansträning är föäljande
* Måndag: Challenge
* Tisdag: Morgonpromenad
* Onsdag: Box
* Torsdag: Morgonpromenad
* Fredag: Träningsfritt - vill på box men skall göra en jacketkrona hos tandläkaren så det skiter sig
* Lördag: styrketräning
* Söndag: Spinning Combo

Morgonpromenad genomförd

Hurra för mig. Idag blev det en morgonpromenad. Känner mig ritkigt duktig. Även om det var ritkigt halt ute och det blev ett par pirruetter =)

Fortfarande förkylt

Det är fortfarnade förkylt i min näsa så ingen box idag. Dock är jag redan anmäld till nästa vecka för då skall det slåss =)

Förkylning

JAg har drabbats av en förkylning vilket definitivt är mindre roligt *urk* Men men... det blir som det blir. Jag gjorde dock helt klart i att INTE träna igår. Igår somnade jag halv nio på soffan och missade dessutom CSI det är inte klokt. Men skönt var det. Dock var jag inte piggare för det i morse när klockan ringde. Hade itne ahft något emot att sova ett bra tag till =)

Idag skall jag med Prinsen till Nova och luncha och köpa nya byxor till honom och sen blir det stickcafé =)

Måndag morgon

Idag är det challenge på gymmet. Funderar på om jag skall avboka min plats. Har haft ont i halsen hela helgen och nu börjar näsan att korka igen. Inte roligt alls. Men det är inget som man kan välja själv...

Alla hjärtansdag var jättemysig och trevlig. Igår när vi kom hem stod det en stor korg med 5 olika sorters teer åt mig i sovrummet. Tack prinsen!

Igår var det stickcafé

Som sagt, igår var det stickcafé och på grund av det ingen kvällsträning. Dock blev det en massa fina steg och totalt uppgick de till en summa av 18 585 varav 10563 var snabba. Det är inte helt illa =)

Än så länge idag har jag bara 2500 steg. Brukar ha strax under 10 000 när jag kommer på morgonen men idag orkade jag inte ta min morgonrunda. Bestämde det redan igår att om det skall bli någon box så fixk jag skippa promenaden. Och Boxen är ju roligare. Inte går världen under för jag missar en morgon promenad heller så =)


Igen uppdatering

Challenge var trevligt, helt slut efteråt =) Måsta anmäla mig till nästa vecka.

Stegen i morse var långsamma....

Har fått batteri i stegräknaren igen för övrigt. Fick inga steg igår pga batteridödhet =)

Detta en sorglig blogg

Ja usch.. detta är verkligen en sorglig blogg. Knappt några inlägg och när det väl skrivs något är det små och korta saker. Dags att ändra på det. Allt har inte gått i den riktning som jag önskat och av den orsaken är det dags att ta tag i denna blogg igen. Se om det kan ske ett underkverk.

Skall ställa hårda, men inte orimliga krav på mig själv. Får börja lätt och sedan trappa upp. Det första blir att fylla i på VK allt som äts och allt som tränas. Samt att hotta upp stegräknarmålet från 10 000 steg till 15 000 steg varav minst häften skall vara snabba.

Jag har följande träningsschema denna veckan. Bäst att gå ut lagom så kan man hotta upp det sen.
Måndag: challenge, ett nytt pass som jag inte varit på tidigare skall påminna om boot camp
Onsdag: box, favoritträningen
Torsag: styrketräning (eventuellt)
Söndag: spinning combo, 30 minuter spinning, 30 minuter core eller box.

Skall även ha som mål att rapportera in här varje vardag vad dagen innan fick för resultat. Samt en gång i veckan uppdatera träningsschemat... Eller lägga in samma igen om det är något jag trivs med =) Kommer från och med nu även räkna varje 30 minuter träning som 2400 steg varav 2000 snabba.


RSS 2.0