Sjuker =(

Onsdag kväll var jag hängig så då blev det ingen träning torsdago ch fredag hade jag feber. Lördag så blev det lätt crosstraining och idag så känner jag att febern har kommit tillbaka ELAKT!


Träna eller inte träna

Det är frågan om jag skall träna eller inte idag. Orkar inte men borde egentligen. Dagens ilands probelm =)

Styrketräning idag... =)

Idag är det styrketräning som står på schemat för mig. Har inte gjort det på lite mer än en vecka men det skall nog gå bra ändå. Och i kväll är det dags för mer VM tittande =) *wiie*

Stel i kroppen och box idag

Hur skall detta gå... jag är helt stel i kroppen och det är boxträning idag. KOmmer jag komma ur sängen i morgon?

Första invägningen

Idag var det då invägning och första resultatet efter första veckan efter semestern skulle uppdagas. Resultatet blev 0.5 kg minus. Det är jag inte nöjd med. Jag hade räknat med 1 kg minus men nu blev det bara hälften. Får hoppas på bättre resultat nästa vecka helt enkelt. Håller tummarna för mig själv....


I morgon blir det styrketräning och det ser jag framemot. Det var förra måndagen senast. Har varit på Box och outdoor i stället sedan dess =)


Fredag idag är det också. Det innebär att det skall bli myskväll med prinsen i kväll. Skall äta ungsgratinerade rotfrukter och till det ha stekt fisk *mmmm*. Jag som är galen i färsk fisk tycker att det är allt för sällan som vi äter det. Helst skulle jag vilka inmundiga det flera gånger i veckan men nu så blir det bara en.


Box igår...

Igår var det box. Rent sjukt jobbigt var det. Efter att vi var klara såg det ut som om jag hade varit ute i hällregn så pass svettigt var de. Men det är skoj =) Alltid lika roligt att få puckla på någon annan. Ångrar att jag inte hittade boxen tidigare men det heter ju bättre sent än aldrig =) 


På lördag skall jag och prinsen på papegoy skjutning och äta helgrilladgris. Det skall bli skoj. Första året jag var med gick det ganska bra men sedan dess har det bara gått utför :P men det är smällar man får ta. Huvudsaken är att man har det trevligt och kan umgås med trevliga människor. Får se hur det går i år... =)

Otroligt sega ben

I morse på min morgonrunda, som även prinsen var med på, var mina ben så otroligt sega. Det känns fortfarande i hela kroppen att jag var på Outdoor i måndags och i kväll är det box och det kommer nog inte göra att kroppen känns piggare i morgon bitti :S


Igår åt jag en grej som jag var tveksam till men det var jättegott. Det var squash som låg i en ugnsfastform och över den strödde jag lite riven parmesanost och sedan in i ugnen så osten smälte. Så här i efterhand kom jag på att det hade nog varit gott att ringla lite olivolja över också. Till detta åts det kycklingsallad och dracks vatten.


Outdoor Challenge

Outdoor Challenge


Igår var det Outdoor Challenge för mig för första gången sedan innan semestern. Det kändes må jag säga. Helt slut var jag när jag kvar hemma. Men riktigt skönt med... Idag är det träningsfritt och i morgon är det box. Fast helt träningsfritt är det inte då det var morgonrunda i morse som vanligt. Det var skönt men samtidigt jättejobbigt att gå upp efter gårdagens challenge. Undra hur jag kommer må i bena i morgon då... :P


RSS 2.0