Då var man på väg till gymmet

Då var man på väg till gymmet nu. Eller frukosten skall ätas först men om ca 20 minuter =) Skall bli skönt så man vanar till liv även om det känns smått jobbigt att gå upp kl 5 när mobilen spelar...

Rekord igår

Igår blev det rekord i antal steg 18000 ca varav 11000 snabba *wiie*

Ingen bra dag igår...

Igår var jag så extremt trött hela dagen. Och det är definitivt INTE roligt =( Är lika trött idag. DOck ser vädret ut att vara något bättre idag och man  kan ju alltid hoppas. Det blev nämligen ingen promenad igår på fikat på grund av att regnet bara öste ner.

Idag är det träning *wiie* Styrka blir det antagligen

Helt slut efter gårdagen

Igår var det måndag och då var det box =) Underbart roligt men rent slut var jag då jag kom hem. Men det är väl så det skall vara =)

Idag är det träningsfritt. Istället blir det till att ta hand om tvätten. Inte alls roligt men tyvärr helt nödvändigt.... annars blir det bara till att ta det lugnt

Och Malin, jag hittade din kommentar här. Tack så mycket =)

Gåsamiddag igår och resultatet var väntat

Igår var det gåsamiddag hos färldrarna och resultatet var väntat. + på vågen men faktiskt inte så farligt som jag hade räknat med. Nu är det en ny vecka och nya tag. Bara att sätta igång. Har följande träningspass inplanerade

* Måndag box
* Onsdag styrka
* Fredag kondition
* Söndag styrka

Trötta ben

Det var hård styrketräning igår så nu är mina ben trötta. Jag fyller duktigt i på VK så förhoppningsvis så kommer det att ge de resultat som jag önskar. Heja mig =)

Igår var det box

Jag var på box igår. Det var så skönt. Jag har inte varit där på länge... Så är det när man har varit sjuk. LÄngtar verkligen till nästa måndag då det är dags för nästa gång =)

Dagen intag ( onsdag och torsdag)

Dina kalorier idag (onsdag)
Mat: 1489 kcal
Motion: -633 kcal
Summa: 856 kcal

Dina kalorier idag (torsdag)
Mat: 1441 kcal
Motion: -633 kcal
Summa: 808 kcal

Varför får jag inget fint resultat på min våg =( Tränad i onsdags första gången på 1,5 vekca. Kan kroppen ha fått en shock? Måste på allvar fylla i mer duktigt på VK så jag kan få en positiv vändning i det här. Heja på mig!!!

Idag blir det dock ingen träning =( Kan inte träna 3 dagar i rad efter ett så långt uppehåll. Kanske går och gör det på lördag i stället. Vi får se. Nu skall jag gå och boka ett boxpass =)

60 minuter cross

Det blev 60 minuter crosstraining igår. det känndes jättebra. dock fick jag bara 1000 steg =( men men.... 1085 kcal stod mätaren på när jag var klar =) underbart!

Träning!

Idag blir det äntligen träning. Lugnt men ändå. Så underbart!

Träningsförbud

Jag har ahft tränignsförbud nu i  en vecka och det kommer nog fortsätta ett par dagar till =(

RSS 2.0