Dagens intag (onsdag)

Mat:1552 kcal
Motion:-257 kcal
Summa:1295 kcal

en okej dag =) mer träning hade inte varit fel men det var uppsatsskrivande hela dagen som gjorde att det inte blev så. det blir mer träning idag i stället =)

dagens intag (tisdag)

Dina kalorier idag

Mat:1596 kcal
Motion:-257 kcal
Summa:1339 kcal

Summan var bra. Jag trivs med att ligga kring 1500 - 1600 kalorier. Kanske skall göra det och ta det lite långsammare. INte stressa så mycket...

Dagens intag (måndag)

Mat:1699 kcal
Motion:-853 kcal
Summa:846 kcal

Det var bra med motion. Mindre bra med kalorier. Men det jämnade ut sig ändå =) Idag blir det bara gå som träning. Måste få ihop en massa steg =)

Veckans vikt

Veckans vitk var upp 2 kilo,. 97,8 vägde jag. vet itne alls vart de kom ifrån =( nog för att det blev 3/4 pizza på lördagen men så illa är inte pizza.

Ska nu gå in och fylla i på VK vad som har inmundigats och sedan tänka över vad som kan ändras.

Dagens intag torsdag

Dina kalorier idag

Mat:1670 kcal
Motion:-950 kcal
Summa:720 kcal

Aningen många kalorier. Men är helt klart helt nöjd med träningen. Idag blir det Helsingör med svärmor. Ingen träning men dörhoppnignsvis en del steg =)

Dagens intag (onsdag)

Mat:1454 kcal
Motion:-622 kcal
Summa:832 kcal

Jag känner mig helt klart nöjd med gårdagens intag. Hoppas att det går lika bra idag. Idag blir det gympa cirkel med stång. spännande att se hur det fungerar har inte varit på ett sådant pass tidigare

Dagens intag (tisdag)

Mat:1408 kcal
Motion:-700 kcal
Summa:708 kcal

Dagens intag =) Spinning ger bra med motionskalorier. Kanske skulle göra det oftare. Idag blir det styrketräning med Nannrl istället. Trevligt det oxå =)

Spinning

Ska på spinning med Nannrl från VK idag. Det ska bli skoj. Sikken morot att träna med någon. Då kan man inte "banga" ur =)

Dagens intag (måndag)

Mat:1562 kcal
Motion:-250 kcal
Summa:1312 kcal

Det är som vanligt ett förhögt intagningsnivå =( Vet inte varför jag har det. Eller hjo det gör jag för jag äter mer än jag borde... Men men... tycker det är svårt att ligga lägre.

Idag blir det träning på Gerda. Har inte ritkgit bestämt än vad det skall bli. Men något blir det alltid =)

Veckans vikt

Idag stannade vågen på 95,8 kilo. Det är en minskning på 1,2 sedan förra veckan och total, sedan max noteringen, 38,7 kilo. Känner mig duktig. Är snart nere på min lägsta notering.... 95,3 var den på, tror jag. Men heja Ida =)

Har som mål att väga under 90 den 9 augusti det innebär följande..... en miskning med 6 kilo åpå 11 veckor. Det borde gå att fixa eller hur !!??


Morgonprommenaden blev inte av =(

Dagens morgonprommenad blev inte av. Ställde klockan men var påtok för trött för att gå upp. Vet om att jag hade vaknat om jag hade gett mig ut på promenaden. F*n. Är så sur på mig själv. Får se till att verkligen gå ut och gå i morgon i stället. Det vet jag att jag hinner då jag ska vara i lund klockan 10 och det inte är lönt att åka till jobb innan dess.

Dagens intag (onsdag)

Mat:1555 kcal
Motion:-656 kcal
Summa:899 kcal

Ganska många ätna kalorier idag oxå. Fy på mig. Borde verkligen få bukt med det!! Ska ta och beställa en ny omgång på viktklubben. Måste få det att fungera. Träningen var det inget fel på idag. Har dessutom 11340 steg på stegräknaren och dagen är inte slut riktigt än.

Dagens intag (tisdag)

Mat:1550 kcal
Motion:-0 kcal
Summa:1550 kcal

Detta är vad jag åt igår. Till det belv det 9654 steg. Är inte god vän med min nuvarande segräknare. Den är ond.

Idag skall det bli bättre med maten. Ingen kaka idag, men den var god =) samt att jag ska upp till 10 000 steg på räknaren. Det kan väll vara en rimlig start? Är med i expressens stegräknartävling och km först på plas 461, tror jag, av 1880 deltagare och då är det många som inte har rapporterat än.

Vill gå på spinning men hittar inga spinningpass, varken idag eller i morgon. Det får bli gympa stång idag, och i morgon och på fredag. Haha.. känns som jag itne kommer göra något annat än att lyfta den dära stången =)

Torsdag morgon har de spinning men inte fredag morgon, varför?

Dagens intag (måndag)

Mat:1629 kcal
Motion:-656 kcal
Summa:973 kcal

Pajen drog upp det hela, men den var grymt god =) Duktig träning =)

Idag blir det stickcafé och ingen träning. Ska försöka gå extra många steg i stället *heja mig*

Veckans vikt

Vågen stannade på 97,0 kg. Det är en miskning på 100 gram på 7 dagar. Inte illa, *ironisk* men det är bättre än ett +. Skall vara duktigare på både mat och träning denna veckan!


Stegräknare

Var ute och gick med min nya stegräknare både igår och idag. Det var samma runda. Igår fick jag ca 7500 steg idag bara 4800 det är märkligt. Någon som vet vad det kan bero på?

Hade min gamla stegräknare med mig oxå. Igår visade den ca 10500 steg och idag 7800 steg det vill säga 3000 steg mer båda dagarna. Det är lite skumt. Jag kan ju inte ha tagit SÅ mycket längre steg idag än igår.

Kan det vara för jag gick saktare idag. Hade i och försig en omväg igår som gjorde en del steg. Men inte alla, väll?

Ska gå in på iform.se och försöka mäta ut streckan som jag har gått. O stegräknaren stämmer så är det illa!

Dagens intag (fredag) och stegräknare

Grillning på jobbet oh resultatet blev följande inte altl för vackra siffror.

Dina kalorier idag

Mat:2071 kcal
Motion:-0 kcal
Summa:2071 kcal

Som kompensation skall jag nu bege mig ut för att gå min runda. Tänkte passa på att handla frukost till vägen tillbaka. Frågan är bara vad man ska ha

Kommer ha på mig två olika stegräknare när jag går. Det kommer bli intressant att se skillnaden melan dem. Tror jag vet vilken sm kommer att räkna mest.

Dagens intag torsdag

Mat:1334 kcal
Motion:-0 kcal
Summa:1334 kcal

En helt okej dag. Ingen träning men strax över 20 000 steg. Inte helt fel alls =)

Dagens intag (ondag)

Mat:1522 kcal
Motion:-435 kcal
Summa:1087 kcal

Ganska bra intag. LIte mycket bara. Men det var gott =) Trappmaskinen på Gerda var jobbigt men trevligt =)

Idag blir det ingen träning. Ska till Viveka och se hur vanskapt jag är =)

Lurat kusinen

Jag lurade kusinen igår =) Egentligen var det ganska snällt. Fick henne att ställa upp i ett lag med mig till kvällspostens stegräknartävling. Det var ju ingen annan som ville :S

Tävlingen börjar den 13 maj och håller på till den 10 juni. Minst 7000 steg skall man gå. Det borde man klara av lätt. Tog min gamla stegräknare i går eftermiddags när jag gick till jobb nummer 2. KOm upp i över 16 000 steg på den tiden. Man går en hel del där. Det är upp och ner för trappor. In och ut. När man jobbar så sitter man verkligen inte still =)

Ska se hur många steg jag får idag. Tog den idag oxå. Idag är det bara kontorsjobb. Ska träffa min uppsatsgrupp och handledare och diskutera uppsatsen diag. Det kommer bli skönt så man får lite mer att gå på.

Vårruset

Vårruset tog mig 38 minuter och 19 sekunder. Det är klart snabbare än förra gången. Är så glad =) Kommer inte ihåg förra årets tid. Men strunt samma.

Ska nu gå och dusha och sen sova. Glömde uppsatspapperna på jobbet = ( så måset åka dit TIDIGT (5,48 tåget) och göra det

Veckans vikt

Dagens vikt blev 97,1 det är -0,3 sen förra veckan. acceptabelt men inte mer än så =)

Vägning i morgon

Invägning i morgon. Går åt hel*ete

Kalas

Det är kalas i kväll. Lillebror fyller år. Det kommer bli så roligt =)
Ska försöka ta det lugnt med kalorierna och alkoholen. Vet inte om det kommer lyckas :S

RSS 2.0