Onsdag

Idag är det onsdag, tänka sig, hela dagen :P Var uppe tidigt och åkte till Lund. Där satt jag och pluggade hela dagen. Förberede först inför grupparbetet. Sen gjorde vi grupparbete.  Sen pluggade jag själv fram till fyra.

sen gick jag och älskling och tränade SKÖNT!!!

Åt knäckemackor till kvällsmat när vi kom hem och nu ska jag sitta ner och vara duktig och plugga =)


Trötta ben

Mina ben är så trötta idag =( och jag som ska träna idag. Ingen bra kombination. Får satsa på styrketräning idag.

Vad ska man ha till middag. Hade tänkt couscous och kycklingsallad men vem orkar göra det så här dags p dygnet?

Träning igår

Igår blev det spinning bas. Skönt. Men hade verkligen dålig ork =(

Innan dess hade det varit 5 minuter på löpbandet i 10 km i timmen. Hade orkat fortsätta om jag inte hade varit tvungen att gå till spinningen. Idag blir det löpbandet igen. Jag ska orka jogga mig igenom vårruset!!

Tack M för kommentaren!

Veckans vikt

Dagens vikt uppgick till 97,4 kg. Det är en minskning med 1,6 kg mot förra veckans katastrofala uppgång på 2,5 kilo. *ojoj*

Idag ska jag sitta hemma fram till ungefär ett och plugga. Ska sen åka in till Lund och fortsätta plugga där.

Kl 16.00 är det spinning. Det är mys =) Så skönt det ksa vara att köra många varv i högt tempo :P

Träningsverk

Har grym träningsverk idag. Känner inte alls för at gå det passet som jag har planerat =( Ska surfa in och kolla om det finns något annat som kanske passar bättre. Hoppas kan man alltid =)

Var så stolt över mig själv igår. Skulle på afro (gick oxå) kl 11,15 höl på med styrketräning från 10,40. vid 11 var det en tjej som hoppade av löpbandet så jag bestämde mig för att prova det. Den första minuten gick åt för att ställa in bandet. Sen joggade jag i nästan 9 minuter. Det är rekord!!! Duktig Ida

Måndag

Har idag ätit hyfsat bra och dessutom varit och gymmat =) Känns fint :P

Ska nu sitta ner framför tvn och sticka.

Veckans vikt

Veckans vikt är censurerad. Får se om jag kan återkomma med en rapport i morgon om siffrorna har snyggat till sig. De är totalkatastrof just nu!!!

Planerade igår in träningen för en tid framöver. Skönt. Och hålla det borde inte vara allt för svårt. Eller?

Katastrofal vecka

Veckan som gick har varit katastrofal! KOmmer ha ett plus på ca 4 kg i morgon tror jag ska låta bli att rapportera... Det går som om veckan ser ut så här
* Måndag, okej dag 5 km promenad
* Tisdag, iväg med svärmor, utemiddag
* Onsdag, okej dag 15 minuter cykel 30 minuter cross
* Torsdag, utemiddag med A, 30 min trappmaskin
* Fredag, smörgåstårta på jobb, Pizza hos föräldrarna påkvällen
* Lördag, pizza till frukost, fisk till lunch, tre rätters på balen
* Söndag (idag) kycklinggryta med vispgrädde och vin

Inte konstigt att man ser ut som man gör *blä*

I morgon är det en ny vecka. Ska strax sätta mig ner med schemat för de kommande 10 veckorna för att planera in föreäsningar och träning. Skönt ska det bli att komma tillbaka till vardagen igen. Jag klarar inte av att vara ledig...
I kväll blir det även bad och stickning till film (tror det var weddingplanner)

Iväg med svärmor

Igår var jag i Hässleholm med svärmor =) Hittade en jättefin klänning. Dock var den lite liten och gick inte att sy ut =( Men nu vet jag att det finns klänningar som passar mig.

Åt middag på hässleholms gk. definitivt inte det nyttigaste men det var gott. åt stekt sill, tror jag det var, potatismos och skiratsmör =) Mums... idag blir det kokossoppa med liser och kycklig tror jag. lätt att göra =)

ska se på davinici koden nu. sen blir det att masa sig bort till gymmet och göra en timme träning. behöver röra på fläsket =)

Veckans vikt

Veckans vikt blev *tadam* 96,5 kg. det är ett nytt bottenrekord :P Hela 8 hg minskning från förra veckan.

En total minskning sen jag började gå ner i vikt med: 38 kilo (från 134,5 antagligen mer men hade ingen våg till 96,5)
Har gått från BMI 46.5 till 33,4
Vid 86,4 kilo har jag gått från fet till överviktig. Det är bara 10,1 kilo kvar tills dess. Helt rimligt att kunna uppnå eller hur =)

Idag ser planeringen ut på följande vis. Ska söka ett jobb =) Sen ska jag gå ut och gå en runda 5 km. Sen blir det frukost och kakbak (muta) ska sen till jobbet och få mina strumpstickor samt lämna över kakan och förhoppningsvis få mina byxor lagade =) sen blir det till att åka hem. försöka plocka i ordning lite. sen kommer mor och ska mangla dukar. sen kommer älsklingen hem och säger hej innan han antagligen skall på möte *puh* massa på en gång =)

Lördag

Igår åt jag: 1846 kcal
Tränade bort: 389 kcal
Netto blev det: 1457 kcal

Ganska mycket högre än vad jag ränkat med. Men maten var god. Lax och sallad med creme cousin vitlök och örter. Till det drack vi vitt vin.

Idag händer det inte mycket. Ska försöka hitta på vad vi ska ha till middag. Något lätt och samtidigt gott. Dock inte soppa för det är älskligen trött på :P Kycklig känns bra men måste ha något till den... Men det löser sig nog.

Ha nu en trevlig söndag och njut av att vara ledig!!!

Intagna kalorier

Onsdag: 1271
Torsdag: 2808 (tenta med nötter)
Fredag: 1552 (tränade bort 545) --> 1007

Det känns ganska överkomligt =) förutom torsdagen. Tror att jag nästan kan hoppas på ett minus på måndag om jag inte äter allt för mycket nu i helgen.

Idag skall det vara vars en polarcraft extreme bulle till frukost. Ska sen ta en frukt till mellanmål innan jag åker till Lund för att gå på afro med N från VK. Sen blir det till att åka hem. hemma blir det till att äta en god sallad till den skall vi ha stekta laxkotletter  *gott*

Men de dröjer ett bra tag innan det är dags. Först skall jag fixa med tvätten oxå =)

Rapport kommer under dagen

Rapport för hur det har sett ut onsdag, torsdag kommer sen idag. Håller på att fylla i i kapppå VK.

Ska fixa det och sen ska jag iväg och köra ett lätt träningspass på korsbacka hallen. har inte varit där på länge så det ska bli skönt

Summa av tisdagen

Ingen träning. Är fortfarande väldigt seg i huvudet och så men skall vara  Lund om 3 timmar och plugga tenta. Igår blev dagen så här

1032 kalorier. Lite väl lite idag oxå. Men är man mätt och inte tränar kan man tycka det är okej

Tisdag

Håller nu på att försöka fyll i gårdagens mat på VK. Det går så segt.
Kan under tiden meddela att det blev ingen träning igår. Gick till skolan tänkte gå tillbaka oxå men det var så halt så jag hade missat tåget.... Idag blir det ingen träning alls. Känner mig kass. Älsklingen har varit dålig sen i lördags och det är nog min tur nu. Vilket är surt. Missar stickcaféet idag. Dessutom är det inte optimalt att tenta plugga när man är snorig och helt seg i huvudet.

Igår åt jag 1074. Det är aningen mindre än vad jag borde äta. Men var inte mer hungrig. Tror att det kan ha att göra med att jag redan igår kände mig dålig....

Vad vi skall äta idag vet jag inte. Försov oss idag, igen. Fick inte tid att fixa frukost till älsklingen. Får nog gå och göra till mig om en stund. Till middag blir det äggröra och bacon eller kanske omelett... Får se vad jag hittar för skoj recept. Till lunch får det bli knäckemacka eller något i den stilen =)

Veckans vikt, resultat efter helgerna

*damtadam* spänningen stiger =)

vikten efter jul, nyår, semester ocn trettonhelgen uppgifck till 97,3 kilo. Det är en uppgång på 2 hg för hela perioden.
Med tanke på hur mycket som har ätits och hur lite som har tränats är jag positivt förvånad. Ska nu ta tag i det hela igen. Gröt till frukost =) Dock ingen träning idag då näsan är snorig men det blir promenad till och från skolan *ojoj* måste sätta min MP3 spelare på laddning....

ha en trevlig måndag!


Invägning i morgon

I morogn är det invägning för att se hur julen och nyåret har påverkt det hela.

Har inte bestämt något nyårslöfte än. Börjar bli hög tid. Men har som mål att sätta fart på min viktminskning!

Ska nu iväg till jobbet. Får fundera där på hur jag ska lägga upp året som kommer. Tyvärr har inte schemat för kursen lagts upp på nätet. Det gör att jag itne kan planera träninge fullt ut så som jag önskar.

Ett nyårslöfte jag ska ha är att skriva in träningen i almanackan så ser jag att jag ska träna och då är det inte lika lätt att skippa det.... Ska även börja fylla i dagboken på vk igen så jag får kontroll över vad jag äter och tränar...

Nytt år

Idag börjar det nya året. Då är det bara att ta tag i allt, igen.

Gott nytt år alla!

RSS 2.0