Veckans ufo v. 43

Nu så var det dags att presentera ett nytt ufo för denna veckan. Förra veckans ufo blev jag tyvärr inte färdig med vilket jag hade räknat med men tror att jag kan bli klar under dagen. Jag har i princip tåavmaskningen kvar på min Pepita sen skall trådarna fästas och knapparna sys på plats.

 

Men nu till veckans ufo, det får bli mina If you know where to go strumpor. Känner att de behöver en liten pusch i rätt riktning. De är stickade i zauberball garn och jättesköna. Jag har kommit en bit ner på skaftet men fortfarande återstår det en hel del innan det är dags för att sticka hälen så förhoppningsvis så kommer jag komma ner en bit mot foten under veckan.

 

Igår blev vi efter titten på huset bjudna på middag hos föräldrarna där vi även såg på veckans avsnitt av Starke Man. Det avsnittet var underbart. Vi satt så och skrattade åt Lars-Göran Bengtssons uttalande och agerande. Utifrån personer som vi känner som jobbar inom kommunen (dock inte Svinarps utan en annan i Landet), har vi fått reda på att det inte är helt ovanligt att det går till nästan så som det gör i Starke Man.

 

Igår när vi var hos föräldrarna fick jag strumporna som skall ges till Litenen när Litenen bestämmer sig för att komma fram men än så länge får Litenen stanna där den är. Men så små de är, och söta =) Fick även se vad mer mormin stickar på men än så länge är det hemligt (hon får bestämma när det skall visas) men det kommer bli så fint. Litenen kommer definitivt inte frysa =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0