Veckans UFO är nu färdigt

Veckans UFO är nu färdigt. I måndagskväll tog jag helt enkelt och drog ur stickan ur sticket och sedan var det bara till att ta fram nystmaskinen och nysta upp det stickade. Det kändes lite vemodigt att göra det men det är ju så skönt när det är gjort. Ett projekt mindre att tänka på. Och nu ligger dessutom garnet på sin rätta plats i strumpgarnslådan och väntar på att få bli något annat istället.

 

Mina vampyrstrumpor växer så sakterliga. Jag har nu ett varv kvar innan det är dags att fixa tårna på dem. Det är inte klokt vad detta med Veckans UFO gör nytta. Jag kanske kommer få en total överblick över hur många projekt jag har någon gång i framtiden =)

 

Jag har faktiskt redan nu börjat fundera på vad jag skall ha för projekt till nästa vecka. Det är inte klokt men det är grymt bra =) rensning och städning i lådorna. Det är verkligen det som behövs för min del :P Jag har ett par saker som jag hade velat jobba på nästa vecka. Får se på måndag vad som känns mest lockande. Dessutom skulle det ju kunna var så att då jag är klar med denna veckans UFO och nästan klar med förra veckans så kanske, kanske, kanske finns det hopp om att jag tar itu med något redan till helgen och då kan jag prova på lite olika innan jag bestämmer mig för vilket projekt det är som skall väljas.


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Ska bli spännande att se vampyrstrumporna :-)

2010-10-13 @ 16:29:36
URL: http://www.entappadmaska.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0