En massa snö i skåne

Jag har just nu ca 10 cm snö på gräsmattan utanför fönstret. Det är inte klokt vad det kommer mycket. Jag har en känsla av att vi kommer få dras med snön lääänge eftersom att vändret skall fortsätta med att vara kallt *huuu*.

Om bara en liten lite stund, när prinsen har druckit sitt kaffe. Skall vi sätta oss i bilen för att först åka ner till byn och köpa bullar och sedan bege oss iväg till Hässleholm där vi skall äta frukost hos svärföräldrarna och sedan byta till vinterdäck. Det skall bli skönt att få godkända däck på bilen (även om våra faktiskt är giltiga tom tisdag). Tyvärr blir det inte allarounddäck som jag vill ha utan dubbdäck men det kanske är lika bra det.

Jag håller på med advenskalenderstickningen. Den går sakta frammåt. Jag hade precis som en annan tjej problem  med varv 4 där man skulle göra en rundad kant. Jag lyckades inte lösa det med de instruktioner som fanns på mönstret utan jag gjorde mig en egen variant. Gjorde min uppläggning där med hjälp av en strumpsticka. Helt rakt blev det nog inte men det gör inte mig något. Jag är dock lite orolig för att kanten är ganska så styv om strumporna kommer att passa mig... Men det får vi se. Det brukar alltid lösa sig =) Och jag fick den om foten nu när jag har gjort varv 1-7 på mönsterkartan så omöjligt är det nog inte =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0