Halva veckan är avklarad – nice

Nu när det är lunch innebär det att jag har jobbat halva min vecka för denna veckan. Till helgen blir det nog stickning på Hven. Lite träning och tyska kanske jag också kan få in =)

 

Urk… jag kom nyss på att jag glömde mitt stickprojekt hemma som jag hade behövt idag. Hade tänkt gå in i sybehörsaffären i byn och se om hon har band att knyta med. Men men… det får vara till en annan gång. Måste ha med mig sticket så att jag ser så att det passar med färgen. På vägen hem skall jag även inom bokhandeln, dels så skall jag byta min lånebok och dels skall jag hämta en bok som jag har beställt. Det är en bok om sedvärdheter i Sverige. Kan vara bra att ha med på semestern i sommar =)

 

Jag känner mig faktiskt ganska duktig just nu. Jag har inte påbörjat något nytt projekt på länge och dessutom så har jag stickat en del på farmors sjal så att den kanske kan bli klar i tid till hennes födelsedag. Om jag bara tar med mig den till Hven så kommer den garanterat vara klar i tid men det är nog lite tråkigt att bara ha ett projekt… får se vad det mer kan bli. Om det blir som jag har tänkt nu så har jag med följande till Hven

·         Farmors sjal

·         Reventouli sjalen (kanske kan få den klar)

·         Prinsens strumpor

·         Aprilstrumporna

Sedan får det vara nog, tror jag, det finns många dagar på sig att ändra sig :P

 

Jag kanske borde ta foto på det jag stickar och dels uppdatera bloggen och dels ravelry med lite bilder. Börjar tycka det är lite väl lite bilder här hos mig. Tycker dock bara det är så jobbigt att leta upp kameran fotografera och sedan plugga in det i datorn.

 

Ikväll har prinsen möte och jag sitter hemma själv. Jag funderar på hur jag bäst skall lägga upp kvällen. Jag vill ju alltid hinna med så mycket. Schemat ser ut som följer

·         17-18 ta sig hem, fixa bokhandeln på vägen

·         18-19 äta och ta sig till träningen

·         19-20 träna duktigt

·         20-21 hem från träningen, duscha och äta

·         21-23 plugga lite tyska

Om prinsen håller de tider som han normalt sätt gör när han normalt är i väg så är han hemma vid strax efter nio men det är inte någon garanti. Egentligen så kanske jag borde sitta i soffan med mitt sticke och en kopp te men det finns inget kul på tv, jag missade träningen igår och har en massa tyska att göra så det känns inte som det vettigaste alternativet. Aja, klockan är inte fem än så det finns tid på sig att fundera.

 

 


Kommentarer
Postat av: Julia

Fusk med kort vecka men riktigt mys med Hven!

2010-05-12 @ 06:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0