Aprilstrumpor och vårruset

Idag är det första måndagen i maj. Det som händer då är två saker. Dels så skall inkomstdeklarationen lämnas in och dels är det vårruset. Den första delen är avklarad. Den andra delen klaras av i kväll. Jag skall dit med 5 stycken kollegor. Trevligt skall det bli. För två år sedan var jag med senast. Jag har för mig att det då tog mig ca 38 minuter men jag får inte det att stämma men men… aja… jag får se till att klocka mig idag och sedan kan jag jämföra det med lördagens tid då det är lundaloppet och därmed tidtagning på riktigt med chip.  Att det är vårruset idag innebär att jag missar min armyträning och det sörjer jag stort men man kan ju inte få allt här i världen.

 

Aprilstrumporna går sakta framåt, ja jag har börjat på dem också. Nu har jag inte ens koll på vilka projekt jag håller på med men det är lite charmigt (eller). Man kommer in i tv rummet och så tar man en valfri påse från soffan så får man se vad det har att erbjuda. Spännande eller hur =) Aprilstrumporna fick följa med idag orsaken är att jag behöver något lite då det som j ag ovan nämnt är vårruset idag. Jag kan ju inte ha med ett stort projekt det för det är jobbigt att bära runt på.

 

Mina just nu pågående projekt är

·         Farmors sjal

·         Reventoulisjalen

·         Harunisjalen (jag använder ju inte ens sjal till vardags)

·         Irladsstrumporna

·         Prinsens railwaysock

·         Oktoberstrumporna 2009

·         Aprilstrumporna 2010

·         Restgarnsprojekt 1

·         Restgarnsprojekt 2

·         Restgarnsprojekt 3

·         Tvåändsstickad grytlapp

Detta är ju då de projekten där det händer något litet, åtminstone någon gång ibland. Sedan finns det de projekt som nästan är utdöda

·         Secret of the Stole

·         Secret of the Chyropolis

Detta är då mysteriestickningar från 2007 skulle jag tro. Det var synd att jag inte tänket så långt. Hade kunnat ställa upp med dem i Ravelrylmpics och grenen där man froggade sina saker. Funderar seriöst på att göra det då jag inte alls känner för det och dessa båda sjalar är stolaformade och jag vill helst ha runda, halvcirkel eller trekantsformade. Dock har jag ett problem med en av dessa sjalar och det är då att den är stickad i mohair garn och det är ju så kul att frogga. Det trasslar ju sig inte alls, ironisk.  


Kommentarer
Postat av: City Gardens

Great site! Thanks for letting me look around. :)

2011-01-20 @ 11:51:08
URL: http://city-gardens.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0