Småstrumpor – det går fort att nå målet

Jag håller på att sticka ett par små strumpor. Det är J på gymmet och hans L som har fått en liten grabb. Än så länge finns det inget namn på den lille och när vi cyklade i söndags bestämde vi som cyklade att han skulle då namn efter de personer som blev intervjuade längs med banan. Kontentan blev att pågen skall hetta Gunnar Lassi John om jag kommer ihåg rätt. Mamman L var definitivt emot namnförslagen och pappa J bara skrattade =) Men i alla fall för att återgå till strumporna. Jag kände för at sticka något snabbt och enkelt så jag letade upp ett restgarnsnystan, efter mina OS strumpor, och satte igång. Jag blir klar idag eller i morgon med dem =) och på paketet skall det stå alla de fina namnen som valdes ut till grabben. När dessa strumpor är klara så blir de par nummer 5 under 2010 och det är ju 18 som är mitt mål.

Igår var jag på armyn. Jag vet inte om det var det som gjorde det eller om det hade blivit så här i alla fall men jag har inte någon speciell träningsvärk efter söndagens cykling. För mig så brukar det vara värst inte dagen efter utan efter ytterligare en dag. Jag har kanske lyckats få bort det eftersom jag tränade igår. Hoppas kan man. Idag blir det träningsfritt så jag är fit for fight på boxen i morgon.

Mina wollemisesocks går sakta framåt. Önskar att det gick fortare men det går inte… vet inte varför men måste snart få fart på stickorna om de skall var klara innan den 25/3 så de kan få vara med på stickfest i västs utställning. Sen var det ju även mina SYTYCK strumpor som skulle redovisas då. Då rädet tre strumpor som skall stickas på lite mindre än 3 veckor. Undra hur det skall gå?!

Till SYTYCK2 workshopen som jag skall på på Stickfest i väst så har jag bestämt mig för att ta mina restgarnsstrumpor. Jag har kommit förbi hälen och håller på med foten. Skall i och för sig ha med de på bio på söndag är det tänkt men jag tror det kommer att finnas kvar på dem så att det räcker i alla fall =) Annars får jag börja på ett par nya strumpor snabbt och lätt på tåget på vägen upp.


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Blir det stickcafé i morgon? Min resa till Barcelona har blivit inställd så jag åker till Göteborg i morgon istället. Var du med på bild på Sydnytt när de visade de fulla tågen?

2010-03-10 @ 11:41:51
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0