Paket, restskatt och planering

Igår när jag var på jobb så ringde prinsen till mig. Jag hade fått ett paket. Paketet var litet, så det passade i brevlådan, och mjukt. Prinsen var söt och öppnade paketen åt mig och mmsade en bild på innehållet. Paketet innehöll två nystan Bamyak garn från House of hobbys och det var min vinst från Stickameras januarikorsord. Jättemjukt och skönt var det. Satt och klappade på det i gårkväll mjuukt och skönt är det.

 

Igår var jag inne och kontrollerade på skatteverket hur min deklaration för inkomståret 2009 såg ut, och det var ingen trevlig upplevelse. Om det som står på skatteverkets hemsida står sig så kommer jag få en restskatt på knappt 2000 kr. Inte det som man önskar. Har pratat med personalansvarig här och bett henne dra lite extra i skatt varje månad så slipper jag förhoppningsvis detta nästa år.

 

Sen så var det då planering. Jag kom igår på att det faktiskt, trots allt, inte är så lätt att packa ner kläder. Jag har ju nästan inga =( Måste införskaffa nya. I morgon skall jag och prinsen iväg på föredrag med mina föräldrar och då skall man vara hel och rent klädd. Det blir svårt. Konstaterade i veckan att jag har hål i ALLA mina byxor. Jag förstår inte att det kan bli så. Får se om jag kan hitta några idag. Annars så vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på för något. Sedan så kom jag på att jag bara har fyra långärmade tröjor och de är inte speciellt kul någon av dem. Ilandsproblem av stora mått.

 

Vad gäller projekt som skall med till Grötö och Stickfest i Väst så lutar det åt följande:

·         Restgarnsstrumporna, till VisaLisas workshop SYTYCK2

·         Railwaysocks till prinsen

·         Aprilstrumporna i sockklubben

·         Reventouli sjalen

Sen är frågan om det skall tas med något mer eller om detta räcker. Jag skulle gärna vilja ta med min kofta som jag stickade på förra året men funderar på om det bara tar onödigt med plats. Eller så kan man kopiera upp något strumpmönster och ta med för jag skulle tro att det finns strumpgarn att tillgå på Grötö om fallet vore att man bli klar med sina andra. Mina wollemeissocks kom jag faktiskt lite längre på igår än vad jag hade planerat så det är skönt. Hoppas bara att jag kommer komma lika långt idag. Det finns viss risk att jag inte gör det eftersom jag idag efter jobb skall in till centrum och sen iväg till gymmet, efter gymmet är det raka vägen hem och baka. Inte mycket tid över där men inget är omöjligt eller hur =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0