Bion igår och 1,5 vecka kvar

Igår var jag och prinsen då och såg Alice i Underlandet. Det var en kul och bra film. Dock var det lite problem med skärpan då vi såg filmen i 3D och lite trött i ögonen blev man allt. Men det var skoj. Alldeles lagom lång var filmen också. 1 timme och 45 minuter. Jag kom en bit på mina strumpor men inte längre än att jag kan ha dem med till SIV. Vad gäller mina SYTYCK strumpor så har jag inte lyckats färdigställa dem än men det kommer nog. På tåget stickade jag nämligen på Wollemiessocks. Jag har ju nu 1,5 vecka kvar innan det är dags.

 

Om 1,5 vecka så är det dags för SIV – stickfest i väst. Det skall bli skoj =) Jag har längtat dit sedan den 10/10-2009 då det var anmälan. Det kommer bli tre fullspäckade dagar skulle jag tro.

 

På fredagen den 26 går mitt tåg från Landskrona klockan 11.00. Innan dess har jag veckotvättpasset och då möjlighet att paniktvätta innan vi åker. När klockan är 11.15 är tåget i Landskrona och tanken är då att mamma och Annicka skall hoppa på tåget. Om jag kommer ihåg rätt så är vi framme i Helsingborg vid 11.40 tiden ungefär. Där skall vi möta L. När klockan är 12.25 avgår vårt tåg mot Göteborg. Där är vi framme 14.32 och då skall vi ta oss ut till Grötö. När vi kommer ut dit så får vi fika, skulle jag tro, tillgång till stugan samt träffa lite andra SIV:are. På kvällen är det invigning av Kaffe Fasset och middag. Förra året var det lite happenings på kvällen och det hoppas jag att det blir i år igen.

 

Lördagen inleds, förhoppningsvis, med en promenad för min del innan frukost (man måste ju hålla upp sina steg). Sedan är det frukost och därefter workshops. Jag skall gå på Lär dig spinna garn med slända på lördagsförmiddagen och på eftermiddagen är det dags för SYTYCK2 med VisaLisa (jag kom inte så långt på strumporna igår så jag kan ha med de till SIV också). Så från 9-12 och sedan 14-17 är det workshops för mig. Där emellan blir det lunch och förhoppningsvis lite frisk luft. På kvällen blir det antagligen nya små happenings och tid att umgås. Måste även spana in ”torget” under lördagen och se vad man kan hitta för smått och gott (läs garn).

 

Söndagen ser förhoppningsvis ut på samma sätt som lördagen. Det vill säga med promenad och frisk luft innan frukosten och sedan är det dags för worshop. Från 10.30-12.30 skall jag på tvåändsstickning under tiden som vi skall åka en tur i Göteborgsskärgård, det ser jag framemot. Måste bara komma ihåg att idag eller i morgon gå igenom mitt garnlager efter bomullsgarn till stickor 3 och även se om jag har strumpstickor i storlek tre. Normalt använder jag ju bara rundstickor. Om jag inte har garn så får jag be mor införskaffa till oss då hon skall på samma workshop. Efter båtturen så är det lunch. Förhoppningsvis ett par varv på torget till innan det är dags för oss att åka hem.  Tåget avgår från Göteborg central 19.27 och är framme i Helsingborg 21.28. Sedan blir det till att tag första bästa tåg söderut till Landskrona respektive Kävlinge. Måndagen efter skall jag klockan 7.45 sitta i tandläkarestolen =(

 


Kommentarer
Postat av: Felixlone

Hey, this is a great site, I learned a lot!

2011-02-21 @ 07:49:27
URL: http://felixlone.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0