Midsommar är över och verkligheten tillbaka

Vi hade en trevlig midsommarhelg inne på ön. Vi åkte dit redan i torsdagskväll och på kvällen blev det middag och sedan lugn och ro. Fredagen inleddes med brunch och sen en promenad. Middag åts och efter den gick vi till golfbanan och slog ett par hål. Efter golfen så blev det jordgubbar *mums* och dagen avslutades med en kvällspromenad. Lördagen började med en tur till kyrkan och därefter stod jag och prinsen för middagen. Efter middagen blev det lite slappande innan liten bror kom på besök och då gick vi till drivingrangen och slog lite bollar. När hinkarna var slut så gick vi hem och åt middag därefter tog vi oss tillbaka till golfbanan och gick ytterligare ett par hål innan det var sängdags. Söndagen innebar inte så mycket aktivitet. Jag var och fick massage då min fot hade bestämt sig för att jävlas med mig (men nu funkar den bra). Sen var det dags för en promenad som avslutades hemma med middag och då åkte far hem. Jag, mor och prinsen gick till golfbanan (är någon förvånad :P) och gick ett par hål innan vi gick tillbaka till huset och mamma åkte till staden. Sen i går morse var det dags för mig och prinsen att åka in till verkligheten och jobb för mig.

 

Det är den 29/6 idag. Det innebär att det är exakt en månad till min födelsedag. Men det var inte det som jag skulle ta nu utan att det är den siste i morgon. Jag håller på med aprilstrumporna i stickameras sockklubb. För att vara med och få lov att tävla skall man ha stickat ett par av periodensstrumpor inom perioden och den aktuella perioden är april, maj, juni så nu börjar det brinna i knutarna. Som tur väl är så har jag börjat med tåminskningarna så det är inte så mycket kvar. Tanken är att jag skall bli klar med dem i kväll så jag kan rapportera in de i morgon. Jag har ju även börjat på julistrumporna men de får faktiskt vänta lite nu tills april är klara. Det är ju långt till september då det är dags för den tävlingen =)

 

I övrigt så händer det inte så mycket. Det är jobb, jobb, jobb som gäller just nu för mig. Prinsen är i Malmö och träffar en vän och det är sol ute. Hoppas att vädret håller i sig så att vattnet värms upp så jag kan ta ett premiärdopp till nästa helg =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0