Då var man gräsänka i ett tag…

Idag åker prinsen och bilen till Hässleholm för en genomgång innan semester. Det skall bli skönt att få den ordentligt genomgången av svärfar och prinsen så att den är tiptop när vi begär oss iväg =) Men det innebär även att jag är hemma själv idag och hela kvällen. Jag sitter nu och funderar på vad jag skall hitta på för något. Det lutar ut åt att det blir någon form av film eller tv och sticke till det. Jag håller på med mina presenter som går sakta framåt. Till helgen så kommer jag definitivt bli klar då det blir en massa stickat under bröllopet.

 

På lördag skall jag och prinsen sen på det kungliga bröllopet. Vilken av kanalerna som vi skall se på det är inte bestämt än men maten har prinsen önskat. Det blir räkcoctail till förrätt, flygande jakob till huvudrätt och glace au four till efterrätt. Det kommer till att bli mumsigt. Min förhoppning är att jag under bröllopet skall sticka ett par strumpor till mig och det är If you know where to go i rött zauberball garn. Men gå gäller det att presenterna är klara.

 

Som höres så gick inte mitt ”löfte” om att inte börja på något nytt innan jag är klar med något annat inte så bra men det är smällar man får ta. Dock ser jag det som hoppfullt att inte börja på något nytt innan jag är klar med två påbörjade saker då presenterna snart är klara och de stickas parallellt och de måste bli klara snarast möjligt.

 

Annars har vi följande på mina stickor

·         Tröja till mig (måste repa upp och börja om, blev förstor)

·         Alpakka kofta

·         Reventouli

·         Juni 10 strumporna

·         Oktober 09 strumporna

·         Restgarns byxor

·         Restgarnskofta

·         Overall

·         Irlandsstrumpor

·         Prinsens railwaysocks

·         Haruni

·         Present 1

·         Present 2

Jag har säkert glömt något projekt men det är som synes en del saker på gång, som vanligt. Sen har jag nog, kanske, eventuellt, två sjalar på gång som ligger i valet och kvalet om de skall froggas eller inte, eller så är de redan froggade, minnet är inte så bra men jag räknar inte med de ändå =)

 

Det är den 15 juni idag vilket innebär att sommarkortet börjar gälla. Jag var och köpte mitt idag. Som vanligt så är det rabatt på ventrafiken men det gäller, som vanligt, bara med utgångspunkt landskrona. Det tycker jag är aningens irriterade. Varför kan det inte gälla i båda riktningarna så att man kan utnyttja det oavsett vilket av ställena som är ens utgångspunkt?

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0