Sakta frammåt

Mina Rickstrumpor går så sakta framåt. Jag känner att jag inte har tid att sticka. Frågan är bara vart min tid tar vägen. Tid är något som man definitivt har förlite av. Såg igår när jag stickade på de att jag har två varv kvar innan det är dags att fixa med tårna så förhoppningsvis så kommer de att bli klara strax. Annars är det ju stickcafé i morgon som jag skall gå på och då finns det möjlighet att sticka där. Tänkte försöka, dock tror jag inte att det går, att sticka färdigt Rick idag så jag kan lägga upp till nya strumpor i morgon. Det finns ett par som pockar på min uppmärksamhet. 

  • Kristina strumpor (januarimönstret i strumpklubben)
  • Railway strumpor till Prinsen
  • Restgarnsstrumpor

Orsaken till att jag behöver ett par restgarnsstrumpor är att vi skall på Opera på söndag och om jag skall sitta stilla och lyssna på det i 2,5 timme så behöver jag något att sysselsätta händerna med. När man var yngre och var på bio satt man med handen i godis/popcornspåsen hela tiden och det tänkte jag att jag skulle försöka att undvika.

Februarimönstret till strumpklubben kom häromdagen. Dock var det inget mönster som fall mig riktigt på läpparna. Det var fint men jag känner inte för att sticka dem. Tillskillnad från Kristinamönstret som verkligen ligger och ropar på mig att jag skall sätta igång. Jag har bestämt vilket nystan garn som skall användas till dem dessutom så det känns bra =) Skall bara få igång resåren på restgarnsstrumporna först så jag kan ha med de på söndag. Fast allra först så gäller det ju att få färdigt mina Rick.

Sen till andra delen i rubriken, snart dags att ta beslut, det handlar om Ravelympics 2010 och inom vilken ”sport” jag skall anmäla mig till. Jag är anmäld till laget Team Sweden så nu är det bara till att bestämma kategori också. Det är svårt. Får ta och fundera lite på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0