Ravelympics 2010

Idag har jag anmält mig till Ravelympics 2010. Det skall bli spännande och se hur det kommer att bli. Jag funderar i nuläget på vilken av de 33 stycken kategorierna jag skall anmäla mig till. Jag är mest sugen på Sock Hockey vilket är alla former av strumpor. Samtidigt så kanske man skulle variera sig. Det finns även en grupp som heter Stash Compulsory Dance vilket innebär att man skall använda något gammalt stachat garn, dvs som finns hemma, och det skall vara minst ett år gammalt. Jag har en masas strumpgarn hemma så jag kan nog med lätthet hitta något nystan som kan passa in i denna kategori =) Kanske skulle slå två flugor i en smäll =)

Sedan finns ju även kategorin Designer Pattern Skeleton vilket är att manskall publicera ett eget mönster. Jag har ju designat ett par egna strumpor där mönstret inte är renskrivet kanske man skulle göra det. Eller Nordic Colorwork Combined där jag stickar på min SYTYCK strumpa. Sen finns även möjligheten att ställa up i WIP:s Dancing där man stickar på något som man inte stickat på sedan tidigast den 12 januari. Det finns en del sådan projekt också i gardroben. Det är svårt att välja =)

Skall i alla fall i kväll, om jag hinner, läsa igenom någon av mina strumpböcker för att se om det finns något mönster som jag kan tänka mig att sticka åt prinsen. Även om han allt är lite otacksam som inte använder strumporna så mycket bland folk utan mest hemma :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0