December strumporna...

71d4abf361d62da5c189ffccc52d7881.png

Igår kväll fäste jag trådarna till mina decemberstrumpor. Redan nu så var jag ju tvungen att inviga dem idag. Ursäkta den underbara bilden. Det är inte jättelätt att fotografera båda sina fötter samtidigt ;-)

Idag är det boxträning och det är så skoj. Synd bara att det är senarelagt så det börjar först klockan åtta. Det är lite sent för min rock men det ?ä helt klart värt det.

Iövrigt händer det inte så mycket idag. Jag har stickat lite på mina Rick strumpor. Gillar både garnet och mönstret. Funderar dock på om jag skall byta stickor till ett nummer mindre. Det känns som de är lite slappa i skaftet. Det tål definitivt att funderas p?.

I morgon är det stickcafé funderar på om jag skall dit eller inte. Jag vill men vet inte om jag har tid och om jag orkar. Det är hela tiden en massa om. Det har oxå att göra med huruvida jag skall köpa ett nytt pendlingskort eller inte. Aja, har några timmar p? mig att bestämma mig.

Edit 14/1 förstår inte varför jag inte fått med några å, ä, ä nr jag mms bloggade kan det ha och göra med att nummert stod med +46?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0