Blev inte färdig med tårna igår =(

Jag hade tänkt att jag skulle bli färdig med mina strumpor igår men icke… Det blir inte alltid som man har planerat. Igår var det först jobb helat tiden tills klockan var fem. Åkte då in till centrum. Mötte där upp kusin A och vi gick och fikade. Tog tåget hem 18,51 väl hemma var jag 19,10 (det är omöjligt att cykla i snön). Hem och äta lite innan jag 19,30 cyklade för att träna. Kom precis i tid (lika omöjligt att cykla nu ju). Tränade duktigt och sjukt jobbigt var det =) men skoj :P Tog mig sedan hemåt i sakta mak och var hemma vid kvart i tio. Duschade och åt kvällsmat, mums. Somnade sedan ganska fort i soffan och sov gott där tills prinsen tyckte det var dags att vi skulle lägga oss. I morse vaknade jag när var jag grymt seg så jag bestämde mig för att sova lite till =) Det blev dock lite för länge, vaknade först 6,40 :S Men jag kom i tid till både tåg och jobb och frukosten var då äten =)

Idag skall jag en tur bort till Nova. Skall se om jag kan hitta strumpbyxor till årets bal. Den är på lördag så jag är faktiskt ute i ganska god tid. Dessutom så skall jag se om jag kan hitta en almanacka att hänga på väggen. Jag fick en förra året av en vän Marja – Liisa men den gick ut nu i december och jag tittar upp på den flera gånger om dagen för att kolla datum och vecka men det går ju inte så bra :P Även om bilden är fin =)

I kväll skall jag bara ta det lugnt. Jag skall se till att få klart mina strumpor =) Kanske kan ha på de i morgon. Man måste ju alltid ha på sig det nyaste direkt =) Köpte i söndags manchester byxor. Det är helt underbart. Har verkligen saknat att ha det =) Jag hoppar och studsar av lycka :P

Följande ordning ligger mina projekt i just nu

  • Decemberstrumporna
  • Rickstrumporna
  • SYTYCK strumporna
  • Irlandsstrumporna
  • Oktoberstrumporna
  • Reventoulisjalen

Sjalen är kul men det är strumpor som behövs mest och det är däri jag har alla mina stickor. Måste verkligen se till att färdigställa något. Jag har bara ett FO hittills i år och det är prinsens julklappshalsduk som blev klar på nyårsdagen. Dock tror jag inte att min ovanstående lista håller i sig allt för länge då det brukar komma andra projekt som pokkar på uppmärksamheten och även helt nya projekt som vill påbörjas samt att något projekt längre ner i lista efter en stund blir intressanta =)


Kommentarer
Postat av: Mor

Kommer du på stickcafé på torsdag? Glöm inte att ta med brödrost till lördag.

2010-01-12 @ 13:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0