Bilen är hemma nu =)

Igår fixade jag och prinsen färdigt det sista på bilen. Tack till alla som har hjälpt till. Främst är det svärfar och svåger som har hjälpt prinsen. Men även svägerskan har hjälpt till lite. Bilen är nu fin och i ordning =) Körde hem den och den gick så fint =) Nu gäller det bara att man inte blir så lat att man börjar köra bil när man skall till och från saker.

Hmnn.. Jag måste se till att skaffa mig en kalender. Jag fick en förra året i julklapp och nu så tittar jag upp på väggen hela tiden bara för att konstatera att det inte finns någon ny utan bara den gamla. Jobbigt läge där =) Får se om jag kan hitta någon när vi är i Danmark eller hur jag gör.

Denna vecka som är nu är alldeles lagom lång för mig. Jag jobbar idag och sen så har jag semester tisdag, torsdag och fredag. Onsdag är röd dag och sen så är det helg. Det är helt i min smak =) I morgon bär det dessutom av till Lalandia med hela familjen så det skall bli skönt att få slappa lite. Gäller bara att komma ihåg att packa ner allt.

Januarimönstret i strumpklubben funderar jag på att sticka men kan jag verkligen dra igång ett par strumpsticke till? Jag har ju redan 5 igång

  • SYTYCK strumporna (1 färdig)
  • Decemberstrumporna (kommit förbi hälen på båda)
  • Oktoberstrumporna (resåren är klar)
  • Irländska strumporna (halva benet är klart på båda)
  • Rickstrumporna (halva benet är klart på båda)

Tror att jag har stickor lediga hemma. Enligt mönstret skall det vara stickor 2,5 men då det är en stor fläta på strumpan så tror jag att det kan vara lite tight med stickor 2,5 på mina stora fötter så jag tänkte sticka de på stickor tre och det skall jag ha ledigt hemma =) Och strumpgarn finns det en masas i lådan. Har ett par timmar på mig att tänka innan det är dags att packa.

Började på en reventouli sjal igår. Stickade rapport 1 två gånger först en gång fel och sen en gång rätt =) Men nu är jag tillbaka på banan igen. Det stickas i Kauni garn i färgen gult och orange. Mycket fint garn. Tror det kan bli riktigt snyggt ihopa =) Min hemlis fick precis samma garn i samma färgställning och tror att även hon har planer på att sticka reventouli =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0