Rickstrumporna invigs

3df533f4e3f4531e69680a1eeb27af3e.png

Idag så inviger jag mina rickstrumpor. Mönstret är hämtat från Cookie As bok Sock Inovation. De var roliga att göra. De var inte de snabbaste strumporna som jag har stickav eftersom det kom annat emellan, omväxling förnöjer. De är stickade i opalgarn, härligt.

Os och wanida gick inte jättebra igår. Kom inte så långt som jag hade önskat. Men det är inget att göra åt. Får fortsätta ikväll. Kanske är jag inte lika trött idag. Idag är det curling, alpint, hockey och sprint på schemat. Hela sverige. Skall försöka se så mycket som möjligt men det är ju äten träning som står på schemat, box med malin.
Dock fick jag sett björn ferry ta sitt guld och det var spännande även om det var svårt att hålla koll på tiderna eftersom de inte blev släppta i rätt ordning. Men för att återgå till min os stickning så är jag nu nere och stickar på foten och håller på med minskningarna efter hälen. Dagens mål är att komma så pass att minskningarna är klara så det bara är att tuta och sticka på. Min andra os stickning får vänta till helgen men då skall det bli stickav av på den. Kanske jag har kommit en bra bit på wanida då eftersom det på torsdag blir os för hela slanten, antikrundan är ju inställd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0