Ett paket till i brevlådan till mig =)

Igår när jag kom hem från jobb så fanns det paket till mig i brevlådan, det är alltid trevligt. Det fanns två möjligheter så som jag såg det och det var antingen en ny stegräknare från Livsvinst eller så var det min vist från Stickameras januarikorsord. Det var stegräknaren från Livsvinst. Jag satte igång den och ställde in den igår. Och bara under den tiden som jag lufsade runder därhemma så fick jag fler steg än vad jag fick på hela dagen tidigare med den andre (tror den var utsliten). Denna nya är även den en Ormon stegräknare om än lite mer teknisk än den förra. En bra grej med den är att jag kan ha den hängande runt halsen och den räknar ändå bra =) Har den på mig nu på prov tills på måndag morgon då skall jag nollställa den eftersom den räknar på ett ”Target” under 7 dagar och då är det bäst att ha den till att börja på en måndag så man har hela veckan på sig.

I och med att det var min stegräknare i paketet så har jag bara ett paket att vänta på posten och det paketet ser jag framemot. Yak och bambugarn, coolt :P

Under SkiCrossen igår och även under skidskyttefinalen så började jag sticka på mina Wollemeisse socks. Jag fick ju repa upp dem förra gången (hade dock bara gjort lite på mudden) eftersom de då hade blivit försmå. Jag har nu gått upp ett nummer i stickstorlek så förhoppningsvis så kommer det gå bra denna gången så att de passar. Dessutom så gick det fortare att sticka med stickor 2.5 än 2. Jag håller inte lika krampaktigt i dem. Nu gäller det bara att jag blir klar med dem innan vi skall iväg till stickfest. Även mina OS strumpor nummer 2 SYTYCK strumporna måste vara klara till dess så jag kan visa de för VisaLisa. Oh, visst ja måste även göra min motivering i min SYTYCK2 anmälan. Såklart blir det strumpor men måste ha en fin motivering trots allt.

Idag är det box som står på schemat. Det skall bli skoj att få gå på igen. Det var ju trots allt en hel veckan sedan sist :P Jag är dock lite orolig för hur det skall gå. Jag har träningsverk i halva kroppen samt bedövning efter tandläkarens påhitt i morse :S Men det skall nog gå bra. Dessutom så kommer prinsen hem idag och det ser jag framemot.

Solen skiner utanför mitt fönster. Prinsen kommer hem idag. Hålet är lagat. Box i kväll. Ny stegräknare. Ibland är livet underbart =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0