Sommaren är slut och sommarstrumporna är snart klara

Nu är sommaren verkligen slut. Igår var det blåsigt men varmt ute (motvind när jag cyklade till jobbet). Idag så är det ösregn. Tanken var att jag skulle cykla till jobbet men det la jag ner när prinsen talade om att det skulle regna hel dagen. När jag gick hemifrån så var det uppehåll och skönt men halvvägs till jobbet kom de första regndropparna och de har inte slutat trilla än =( tråkigt men samtidigt är det skönt för det friskar upp luften.

 

I kväll skall jag bra ta det lugnt. Jag var så trött igår efter träningen att jag bara låg i soffan och inte orkade göra någonting alls så idag planerar jag in lugn och ro så kan det ju inte bli något annat. Tänkte att jag skulle se på engelska antikrundan och sedan eventuellt någon film eller annat slötittande på tv. Jag har ju aldrig sett Göta Kanal så den såg vi i söndags kväll och när vi köpte den så fick man även med tvåan så den tror jag att jag skall föreslå att vi skall se i kväll. Så dagens planer är tv, filt, te, sticke och sist men inte prins. Det kan bli alldels underbart det här =).

 

Innan semestern fick jag två nystan garn av en kollega. Jag gick och funderade på vad jag skulle göra med dem. Det ena påminde om Svarta Fårets Freja garn och det andra var vitt och orangeluddigt. Med det orangvitluddiga garnet stickade jag en mössa i storlek liten som kollegan fick tillbaka igår när hon kom tillbaka från semestern. Den stickades med tanke på kollegans mage och liten som finns där. Tror att den kommer vara lagom i storlek till liten i vinter eller tidigt i vår. Alltid skoj att göra saker åt andra som inte räknar med det =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0