Antalet strumpor är 34

Jag bläddrade snabbt igenom min strumppärm igår och konstaterade då att jag har stickat i alla fall 34 par strumpor sedan december 2006. Inte helt illa faktiskt. Men med tanke på att 15 av dem är gjorda igår så har tempot ökat en massa. Och fler lär det ju bli =) De jag har stickat på nu, prinsens railwaysocks och mina my vampire boyfriend socks är inte jätteroliga att sticka. Det känns som jag inte kommer någon stans på dem. Eller vampire strumporna är ganska roliga att sticka men jag måste tänka mer än vad jag orkar för att få rätt på dem så därav får de lov att vila lite. Under tiden så har jag plockat fram förra månades oktoberstrumpor, glass slippers, och nu var de skoj igen. Det går därmed i vågor. Jag har, om jag har räknat rätt 4 par strumpor på gång, glass slippers, railway socks, vampire och if you know where to go. Dessutom såg jag igår att septembermönstret nu har kommit ut och de är så fina vilket innebär att jag vill göra dem =)

 

Från Simon som fick ett par strumpor i förra veckan kom det ett tackmail där det stod att både Simon och hans mor blev glada för presenten och det är sådant som uppskattas =) Prinsen överlämnade Sagas strumpor till mormor igår för vidare leverans och förhoppningsvis så passar även de =)

 

Idag är det iformloppet. Jag känner inte alls för det och skall sanningen fram så har jag inte tränat till det som jag borde men nu är läget som det är och det är lite sent att göra något åt det när det är ungefär 7 timmar kvar till start…

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0