Logistik och planering

För att få ihop dagen idag så var jag tvungen att ägna mig en del åt logistik planering igår. Dagen ser ut som följer.

8.00 – 17.00 jobb

17.20 – 17.25 på tåget

17.25 – 17.40 till gymmet

17.40 – 18.00 Byta om

18.00 – 19.00 Löpträning

19.00 – 20.00 vila / eventuellt lite gymträning

20.00 – 21.15 box

21.15 – 21.30 eftersnack

21.30 – 21. 45 cykla hem

Väl hemma skall jag duscha, äta, förbereda stickväskan till i morgon och mysa med prinsen

 

Mitt största problem med dagen idag var att få med mig alla grejor då det är olika uppsättningar träningskläder till löpgruppen och boxen, men med en del stuvande så gick det. Dock visade det sig att jag glömt min almanacka hemma och jag som känner jag hade behövt den idag =( Jag som dessutom har bestämt för mig att jag packade ner den i morse.

 

Mitt andra problem för dagen var hur jag skulle lösa maten. Det är inte lätt att få ihop. Nedan följer en bild av mat en normalträningsdag och sedan jämfört med idag

Klockan             Normalt                                     Idag

7.00                     Frukost                                   Frukost

10.00                  En smörgås                              Frukt med kesella

12.00                  Lunch                                      Lunch

15.00                  Frukt med kesella                      Frukt med kesella

17.00                                                                  Två smörgåsar                            

18.30                  Middag

19.00                                                                  Två äpplen

22.00                  Frukt med keso                         Frukt med keso

 

Lite förändringar med andra ord. Den största förändringen är att det inte blir lagad mat till mig i kväll men det skall jag nog kunna klara av =)

 

Jag har dock insett att det inte kommer bli så mycket stickat idag. Har lite problem vart jag skall stoppa in den tiden. Synd att dygnet inte har fler timmar än vad det har så man hinner med lite mer :P Några maskor blir det dock allt. Det kan ju inte gå en hel dag utan att jag stickar. Så på rasten och på lunchen blir det lite. Jag vill börja på aprilstrumporna i stickameras strumpklubb. Funderar på om jag skall göra det eller låta bli. Det kommer ju ett nytt mönster där om bara några dagar och jag kanske gillar det ännu mer…. Ilandsproblem av stoora mått. Jag hade ju med aprilmönstret till stickfest i väst men började aldrig på det där. Prinsen hade dessutom valt ut garn till mig så det är också fixat så frågan är bara, vad väntar jag på :P

 

I morgon är det stickcafé. Trevligt skall det bli. Jag har inte varit med sedan 12 mars så det är länge sedan nu. Jag skall se till att införskaffa stickor 3 mm * 80 cm, 9 mm toppar till mina knitpro samt ett nystan garn. Nystanet garn är komplement till de två jag fick på stickfest och de två som mor fick på stickfest och tillsammans så blir det med det nya extra nystanet en sjal... Man skall ju inte diagnostisera sig själv men det känns som jag har drabbats av startis. OM jag känner mig själv rätt så har jag till helgen påbörjat minst ett par strumpor, sjalen som jag behöver nystat till samt tröjan som jag behöver knitpro topparna till och jag har ju inte alls projekt på gång redan =)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0