Synpunkter på bloggen....

Ja jag har ju då fått synpunkter på att jag inte uppdaterar bloggen tillräckligt ofta... Sååå för att tillfredställa de som är av den åsikten kommer här ett litet inlägg =)

Idag är jag något smått seg efter gårdagens boxträning. När jag kom hem från den undrade prinsen om det regnade så blöt som jag var =) Men det var skönt med en riktig genomkörare =)

Idag så är det jobb, jobb och åter jobb. Efter jobbet skall jag ha min första muntliga chatt på tyska. Är lite nervös för hur det skall gå men det brukar alltid lösa sig så varför skulle det inte gå bra idag =)

För övrigt så fick jag gjort klart min andra häl igår =) Så nu är båda hälarna klara på septemberstrumporna så det är bara till att sätta igång med att sticka foten så att de sen blir klara. Dessutom så stickade jag igår något varv på junikstrumporna aka körsbärsstrumporna så att då också kan bli färdiga någongång för att användas även om det är ett par sommarstrumpor. Sen så har jag ett par höst strumpor också på gång men de har det inte hänt så mycket med på länge så därför är det ignet att tala om =)

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Tack för upplysningarna. Kram

2009-09-03 @ 13:32:16
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0