Nu är första hälen förbi

Nu är den första hälen är nu stickad på septemberstrumporna och detta trots att det bara är den andre idag. Jag känner gott hopp om att bli klar med dem i rätt månad. Känner att jag kommer att använda dessa strumporna en massa i höst och vinter =) De andra strumporna som är på gång är två förbi hälen och den sista är jag dock endast ¼ gjord av skaftet men de växer den med =)
Prinsen har varit på en skola första gången idag och det har gått bra och det kommer bli lite mer vikariat där och det är trevligt. Och fram tills nu har han varit på skolan bredvid oss men där var lärarna tillbaka nu. Det är skönt att han får lite att göra om dagarna =)

Om 1,5 vecka kommer våra tysklandsgäster och vår Julia =) Det är så mysigt. Skall be tysklandstjejerna om hjälp med ytterligare ett strumpmönster för att se om jag har översatt det rätt. Det är så tråkigt att börja sticka på något och sedan konstatera att det är fel för man missade någon liten krumelur.

Jo förresten, jag hittade en ny blogg. So you think you can knit. Det är lite frestande att ställa upp i den. Har inte bestämt mig än om jag skall göra det. Det fanns ju trots allt en kategori som passade mig =)

 


Kommentarer
Postat av: Julia

Yay! Då blir det bus!

2009-09-03 @ 06:22:38
URL: http://firebox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0