Jobb, extrabesök i stickbutiken och middag hos mamma

Idag är det jobb, precis som det brukar vara när det är vardag. Fast det känns lite underligt då jag var ledig igår skönt =)

Söndagen då hade vi sovmorgon =) Inte helt illa. Sen begav jag mig iväg först till Barsebäck och sedan till Center Syd med J, A och L. Sedan blev det Lund då vi skulle sätta J på tåget till Stockholm. Kvällen tillbringades med att vi såg på Wallander =)

Igår åkte jag och A och L till Malmö. Där tittade vi på bland annat västra hamnen och åkte ett varv med ringlingen så vi fick se delar av Malmö. Efter det blev det lite shopping innan vi åkte hem. Jag gick då och tränade undertiden som töserna fixade middag som var klar när jag kom hem från träningen. Lyx. Sen blev det ytterligare Wallander innan det blev sängen.

Idag är jag ju som ovan nämnt på jobbet och skall vara här tills klockan är tre. Då beger jag mig till Kävlinge för att hämta töserna och Prinsen. Vi skall då åka till Landskrona. Där blir det besök i dels hemslöjdsbutiken och dels hos Nystat. Vi behöver lite vinborttagningsmedel samt att jag behöver knappar till min BSJ kofta så att den kan färdigställas.

Jag har börjat på ett par nya strumpor. Denna gången ur min tyska stickbok. Det är inte det lättaste att få i ordning alla tyska termer men det går framåt =) Tror jag har fått kläm på det nu. Det är lite fel i det än så länge men för om växlingskull skall jag låta det vara. Det får bli mitt signum på dessa strumporna. De kan ju inte vara perfekta. Septemberstrumporna blev jag klar med i fredags och de invigs idag. Skall se om jag kan få hjälp av någon snäll medmänniska som kan ta foto på dom. Det är inte det lättaste att själv fotografera sina fötter =)


Kommentarer
Postat av: Mor

Köp en flsaka vinborttagning till mig också är du så snäll. Välkomna

2009-09-15 @ 10:58:12
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0