Har nu anmält mig till So you think you can knit

Anmälde mig igår till so you think yoi can knit. Anmälde mig i kategorn Quickstep. Tyckte att det passade mig då det var strumpkategorin och större delen av det som jag stickar är just strumpor. Att det sen inte alltid blir som det var tänkt från början. Det är en helt annan sak :P Stickade lite för lång resår på juliastrumporna och har missat att minska mina överskottsmaskor. Men vad gör det. Längre resår gör att de sitter bättre på benet och maskorna kan jag minska nu i stället =)

Det blev inget stickat på Bella igår. Efter träningen så sastte jag mig och pluggade tyska. Det innebär att jag faktiskt fick gjort allt som jag hade planerat att göra igår. Får se om jag lyckas lika bra idag :S Eller ås blir ledtråd 1 på Bella färdig och jag sätter igång med ledtråd 2.

Tv utbudet för kvällen är så dåligt. Vet inte hur det kan komma sig men det finns inget att se på alls. Får se vad vi kan göra åt det. Det kanske blir lite pluggat trots allt :P

Fick min garn och chokladkompis igår. Skall spana in hennes blogg för att se om det finns något skoj där att använda sig av för att se vad hon gillar. Och nu skall jag fixa en ny kategori här på bloggen så att So you think you can dance får en egen kategori =)

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det är House ikväll. Har du missat det?

2009-09-29 @ 08:55:37
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0