Fest och träning =)

I kväll skall jag och prinsen samt ett par andra på inflyttningsfest hos min svägerska (Prinsens syster). Det skall bli trevligt att umgås med lite folk igen. Även om jagtycker det är rktigt skönt att vara själv fortfarande :P Så för att förbereda denna fest så har jag varit på gymmet och gjort lite nytta. Det blev 45 minuter afro och sen 15 minuter spinning.

Med till svägerskan får de egendesignade strumporna följa. Orsaken till att det blir de och inte de andra är öljande. Jag har lärt mig mönstert utantill. Till de tyska måste jag sitta med diagram HELA tiden samma gäller körsbärsstrumporna dessutom är jag sur på dem efter att ajg stickade fel. Sedan så är probelmet med julia strumporna att jag måste ha med mig strumpstickor och säkerhetsnålar och det är inte alltid det lättaste att administrera på en fest. Fast till tåget får nog de tyska följa med.

I morgon blir det utflykt med mamma och prinsen efter att vi har varit iväg och röstat i kyrkovalet. Vad man skall röstapå och vart vi skall åka. Det har jag ingen aning om men det kommer nog så småningom. Typ i morgon.

Nu blir det lite mer tyskapluggande innan det är dags för att leta upp lite kläder att ha på sig till inflyttnignsfesten. Nedanstående sjal blir det nog. Den är ju som sagt äntligen färdig =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0