Regn, träning, bio och stickning

Vaknade i morse innan klockan ringde och låg vaken en stund och lyssnade på regnet. Somnade sedan om. När jag vaknade av prinsen regnade det fortfarande. Det fullkomligt öste ner. Funderade då på om det verkligen skulle vara någon uteträning eller om den skulle bli inställd. Hittade ingen information om att det inte skulle vara någon träning så cyklade dit. Det var träning. Aningen otymligt i och med att jag hade både träningsställ och regnställ. Men jag blev inte så blöt =) Väl hemma igen tog jag ett långt, varmt och skönt bad. Underbart.

Prinsen har varit iväg och jobbat på Ellco och skall snart ta och sitt bad.

Skall försöka vara lite duktig och plugga lite tyska nu. Har i uppgift att skriva en kort text om en tysk stad och visa upp sedvärdheter i denna stad. Jag valde Idstein eftersom att vi har vänner där och jag och prinsen var där på semester i somras.

Om ett par timmar skall vi möta vännen L på stationen här i byn. Ska åka till Malmö och se Flickan som lekte med elden och sedan äta på St Markus Vinkällare. Det skall bli mysigt och trevligt. Har redan sagt det men säger det igen. Juliastrumporna får äran att följa med. Orsaken är att det bara är slätstickning som jag håller på med och det blir då inget problem med att hålla koll på vart man är någonstans. Och det är ingen risk att jag stickar för långt så jag får repa. Så snabbstickad är jag inte :P

Har tagit fram mina egen designade strumpor igen. Tänkte att jag kunde ta och sticka någora varv på dem idag så att de blir klara någon gång. Det är ju så att jag vill börja på oktoberstrumporna men för att göra det så behöver jag en ledig sticka och det har jag inte för tillfället och oktoberstrumporna är de som jag har kommit längst på så alltså =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0