Tre nya böcker och äntligen ett nystan!

Igår fick jag en avi från Adlibris. Det var tre stickböcker och en guide till att semestra i Danmark. Stickböckerna var Knitter’s Almanac av Elizabeth Zimmerman, Knitting without tears även den av Elizabeth Zimmerman och Sock innovation av Cookia A. Har bläddrat igenom Knitter’s Almanac och Sock innovation. Det finns en hel del jag vill göra. Skall bläddra igenom Knitting without tears idag. Sedan blir det till att sätta sig ner och läsa de från pärm till pärm. Fina strumpor som jag vill ha. Skulle kunna sitta ner och bara sticka strumpor :P Aja.. det är nästan tur att jag inte har några stickor lediga så kanske jag kan få fart på de och få färdigt några strumpor så jag slipper frysa om fötterna.

Igår började jag på min Super Spiral shawl. Det tog ett bra tag innan jag fick ordning på min härva. Först stod jag i 25 minuter sen 15 till och sen ytterligare 15 minuter. Dock hade jag tur för det visade sig i slutet att det ”bara” var den första halvan av härvan som var trasslig. Skönt. När jag kom hem från träningen (box) igår så körde jag hårt med min nystmaskin och har numera ett fint rosa nystan och en nyss påbörjad sjal. Jag hade omöjligt kunna reda ut detta utan garnvindan så tack Liten bror för att jag fick den i present!

I kväll är det tyska som gäller för hela slanten. Först plugga sen ha chat och sen så pluggar vi lite till. Hade först tänkt göra lite igår men det blev ju inte så på grund av att härvan inte ville samarbeta med mig. Men det är smällar man får ta. I övrigt inga planer för dagen förutom att lära mig sjalmönstret utantill så jag slipper att sitta med diagrammet hela tiden men det skall inte vara så svårt tror jag =) bara att kämpa på :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0