Back in business - sjukdom och stickning

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Som jag omtalade i måndags så var jag inte helt i form. På kvällen ställdes träningen in och det blev tv i stället. Sen gick det utför. Vaknade i tisdags med feber, illamående, huvudverk och en arm som inte var speciellt duglig till någonting. Tillbringade hela dagen med att se på nyhetsmorgon och annat sådant på tv. Den längsta sträckan som jag tog mig under ett tillfälle var från sovrummet via köket till soffan *heja mig* Sov lite i soffan, slötittade på tv, sov lite till i soffan. Så pågick min dag ända tills prinsen kom hem. Då blev det lite kvällsmat *gott*. Såg sen ännu mer på tv innan det blev en tidig sänggång för min del. Prinsen skulle vara uppe en del till och se på Hells Kitchen.

Onsdag morgon då då… vaknar och konstaterar att i och för sig så mår jag inte illa mer men var sören är min energi. Orkade knappt ta mig upp ur sängen. Masar mig ut i köket och tar tempen igen, feber. Aja... inte mycket att göra åt saken. Huvudverken finns kvar också. Går ut till soffan och sätter mig där. Prinsen kommer med frukost *sötis* Sen gick han iväg för att jobba. Jag tillbringade ännu en dag med att se på Nyhetsmorgon och andra diverse program på tv. Ända tills att prinsen kom hem till mig. Sen på kvällen kände jag mig bättre.

Jag gillar programmet Stockholm Arlanda men brukar missa det på grund av att boxen är samtidigt som det går på tv. Igår blev det ju ingen box på grund av ovanstående orsak. Dock visar det sig då att eftersom det var storm i Skåne så hade varken 3:an eller 6:an något att visa förutom en svart ruta så så gick det med mina Stockholm Arlanda planer, åt skogen alltså.

Kom på att jag missat att omtala hur det har gått för mina färdiga och även froggade stickningar. Min Bella blev klar i helgen och sitter nu utspänd för blockning (konstaterade även att jag glömt min vattensprajsflaska i tvätten sist jag manglade får gå ner och titta om den är kvar). Mina pulsvärmare som jag fick av mor och far när de var på semester i Danmark är nu också klara (det blev de under måndagens Ullared avsnitt). Det var de färdiga projekten.

Sen har jag även två stycken upprepade. Först ut är mina körsbärsstrumpor. Visst strumporna blev jättefina men de blev påtok för små och dessutom så hade jag dragit åt trådarna alldeles för hårt på baksidan så att de bara vågade sig. Strumpor töjer sig precis som allting annat men det är en fördel om fötterna inte är blåa efter att ha haft de på sig i ca 1 minut. Så nu har jag (efter att ha vägt garnet) så att jag kan sticka tre stycken par strumpor till =) I enfärgat för omväxligs skull när det gäller mig. Har använt lite av garnet tidigare så fick väga det för att se hur mycket som var kvar och av det gula var det ca 80 gram och det rosa ca 90 gram. Tog då fram mina rester från andra strumpor och vägde dem mellan 20 och 40 gram kvar av varje sort. Det vill säga det borde räcka till strumpor. Och det var det gula jag hade minst av och till det har jag gulmelerat som passar jättebra till som kan användas vid häl och tå om det skulle krisa.

Projekt nummer två som froggades var min SYTYCK bebiströja. Mönstret är jättefint. Garnet är underbart och kombination var läcker. Dock var det problemet med att tröjans kant rullade sig. Och det var inte lite den rullades. Försökte med att få den att stanna orullad men det ville den inte. Således är det inte numer. Den är nu två stycken nya nystan. Kan mycket väl tänka mig att göra den tröjan igen men då skall jag se till att ha någon form av resår nertill så att den inte rullar sig så mycket.

Jag har fått min hemliskompis nu att skämma bort. Det känns fint. Skall för om växligsskull på stickcafét idag och tänkte där införskaffa innehåll till paketen. Skall bara komma underfund med vad som skall införskaffas först. Skall jag ta det eller det… svåra val. Paketen måste ju bli bra och passa tjejen i fråga. Har mina aningar om vad jag skall skicka så vi får se vad det blir för något. Skall höra mig för med mor om vad hon tycker om mina idéer.

Om du som är min hemlis har svårt att komma på vad som skall passa mig så är jag i behov av knappar. Av alla sorter och alla storlekar =)


Kommentarer
Postat av: elisabet

Du kan se Stockholm Arlanda här

http://www.tv3.se/play

2009-11-19 @ 14:35:25
URL: http://www.boxtown.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0