Måttligt irriterad och pyssel i kväll =)

Jag är måttligt irriterad idag. När jag kom till jobb för att logga in och uppdatera bloggen så gick det inte. Ingen kommentar om varför det inte gick heller. Då blir man så där lagom mottligt glad. Det skulle vara uppdatering på bloggen men det skulle var mellan 7 och 7.30.... och jag provade efter 7.30 men vad hjälpte det. Jag kom inte in i alla fall.


Idag är det pyssel på fars jobb som gäller. De har scrapbooking kvällar där lite då och då och idag så har jag äntligen blitt färdig till att anmäla mig för att åka dit. Det skall bli trevligt. Dock innebär det att jag missar ett stickcafé men man kan inte hinna med allting alltid. Jag har lite tankar på vad det är som jag vill göra men vi får se vad det blir för något. Har tagit fram allt det material som jag hade där hemma och tagit med det =) Det innebär att jag har en massa att pyssla med.


Junimönstert till stickameras strumpklubb kom idag. Först så gillade jag inte det riktigt men nu efter att ha tittat på det ett tag så gillar jag det alltmer. Jag skall försöka mig på att sticka de. Har en del garn där hemma men behöver basfärgen. Men det skall jag nog kunna fixa =) Mönstret består av röda körsbär med grönt blad på vitbas. Jag har bara stickat med fler än en färg en gång tidigare och det var för ett år sedan då det blev ett par pulsvärmare. Om man nu inte räknar med Ior strumporna. Fast de var bara så lite så det räknas inte. Dessutom så har det inte kommit upp någon bild här på bloggen på hur de ser ut så... Måste fixa det i helgen.


Idag är det tisdag och det innebär att det är onsdag i morgon och då har halva veckan gott. När det sen är helg är det teambildning med jobbet och farmor fyller år. Oj, det har jag inte tänkt på. Farmor skall på middag hos föräldrarna på söndag och det skall jag med. Måste komma på någon present till henne. Hon är svår då hon har det mesta och inte behöver något speciellt men något skall jag nog kunna hitta på. Frågan är bara vad :P Det jag skulle komma till är at på måndag börjar juni och då är sommaren här och på sommaren har man semester och efter den är det höst. Det är inte klokt vad tiden går fort.

Skickade för övrigt ett mail till min hemlis idag och frågade om paketet hade kommit fram. Börjar ju som sagt bli lite orolig nu....

Kommentarer
Postat av: Emma

Lycka till med junis sockmönster. De är jättesöta men jag vågar mig inte på dem;-)Tack för alla fina paket och, som sagt, jag hoppas att det sista dyker upp. :-)

2009-05-26 @ 12:45:43
URL: http://emmasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0