Måndag morgon - trött och allmänt kass

I går kväll var jag trött och frusen så det blev sänggång vid 10 tiden. Övertalde käre prinsen om att han skulle spela in fortsättningen på Beck så jag kan se den i kväll. Stackars maken satt med sitt prov ända tills klockan var 3 i natt. Vaknade i morse och frös fortfarande. Inte bra alls... Tog tempen och kollade 37,1 visade den så fint. Inte jättemycket men normalt brukar jag ha 36,2 så det är en bit över vad jag brukar ligga på. Aja... är på jobbet nu och förhoppningsvis så kommer jag må bättre allt eftersom dagen går.

Tror jag har bestämt om mig angående vilket garn jag skall ha till aprilsturmporna. Det är fortfarnde fabel men en annan färgställning. Dock hittade jag på nätet så att man kan kontrollera hur garnet ser ut uppstickat så när jag kommer hem skall jag kolla och se vilket som är snyggast. Man kan ångra sig många gånger än =)

Har i helgen bara stickat på en gamal sjal, en present till prinsen samt strumporna till C. Det går framåt allt ihopa. Men inte ritkigt i den takten som jag hade önskat men man kan inte få allt här i världen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0