Idag bär det av

Idag bär det av till Grötö och Stickfest i Väst. Det skall bli så roligt och sen är jag borta ända till söndag kväll kl 23. Stackars prinsen som får vara ensam hemma hela tiden. Men han klara sig nog. Har packat och tvättat nu på morgonen och jag tror att vi har fått med allt. Hoppas det i allafall. Kan ju inte komma på att ja ghar glömt något i allafall. Har med mig min kofta, candle flame, mystory stole 4 och aprilstrumporna. Det borde jag klara mig på. Det finns ju en hel del att hitta på =) och antagligen att handla med.

Igår blev ett par strumpor klara. Det var skönt. Det innebär att jag har avslutat två proojekt och inte ett som krävdes för att få börja på något nytt =) Lite duktig jag är eller hur =)

Fick mess av en gamal klasskompis på facebook nyss. Hon är nere i skåne och hälsar på och ville träffas men det är ju så typiskt att jag är iväg denna helgen. Annars hade jag gärna sett henne.

All tvätt är nu ren och uppe. Det mesta var tort resten hänger på torkställningen här uppe. Skönt så var det avklarat. Tror att allt nu är fixat i ordning för att jag skall kunna bege mig. Skall bara komma ihåg att köpa biljett till tåget, ta ut pengar och handla fika till tåget. Kan behövas något att äta till lunch skulle jag tro men det fixar jag i Landskrona har ju byte där mellan tågen så =)


Kommentarer
Postat av: Gunnel K

Hej igen, Ett stort tack för kaffe och garn! Har kryssat till Riga och hittade lite mer garn - oundvikligt?!?!?! Raggisarna är i det turkosa Opalgarnet är på gång. Tack snälla.

2009-03-27 @ 12:28:23
Postat av: Charlotte Kaae

tak for sidst, det var hyggeligt at møde dig :)

2009-03-30 @ 07:28:54
URL: http://www.knittingbykaae.blogspot.com
Postat av: Charlotte Kaae

tak for sidst, det var hyggeligt at møde dig :)

2009-03-30 @ 07:29:13
URL: http://www.knittingbykaae.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0