Garn & Kaffe

Ulrika på www.stickamera.se har fixat ett extra litet minibyte till mor och 2 andra så nu får även mor vara med i ett garn och kaffe byte =) Nice enligt min mening :P fick igår ett inlägg om att mitt garn & kaffe paket var på väg *sweet* enligt avsändaren så beräknas det vara framme på fredag. Det är trevligt. Älskar att få paket =). Jag skall handla lite till mitt garn & kaffe paket idag på stickcaféet sen skall jag bara bestämma vad jag skall skicka med för kaffe i det =)

Jag hoppas på att i kväll bli klar med faster M strumporna. Jag tror inte att det kommer att gå men man vet aldrig. Friskt vågat hälften vunnit =)

Det är vår i luften idag men i morse var jag på tok för trött för att orka ta mig ut och gå. Det var med kluvna kännslor men det kommer en morgon i morgon med så =) På lunchen blir det en snabbrunda för mig. Jag skall ut till nova och byta en bok så lite ut i friska luften blir det =) Skönt.

Idag är det stickcafé =) trevligt trevligt :P skall se om jag lyckas med att bara handla garn till garn & kaffe bytet samt pärlor till min hemlis 5. Hoppas kan man alltid =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0