Till fullo tillbaka på banan =)

Nu är jag helt tillbaka på banan och det känns så skönt. Fortfarande är näsan ganska täpt och snuvig men det kan jag leva med. I örigt så fungerar kroppen bra. Dock blev det ingen cykling idag heller. Den får vänta tills på måndag.


Jag åkte iväg på stickcaféet och det var trevligt som vanligt. Det stora samtalsämnet där var att en av tjejerna skulle bli gammelmormor. Jag hoppas att allt gick bra =)


Knappar inhandlades till min lilla lillakofta och kommer att sys fast i nästa vecka. Jag orkar nämligen inte ta den med mig till ön och göra det där, jag kommer ha sticken med mig så det räcker ändå. Med till ön kommer följande tas:


  • Liten linkofta
  • Spetsstrumpor
  • Junistrumpor (skall bara komma ihåg att lägga ner det gula nystanet)
  • Idastrumporna
  • Candle flame sjalen

Utöver 14 knappar till mina småkoftor så köpte jag två nystan regia silk för att ha till mina junistrumpor (vita strumpor med röda körsbär är orginalet medan jag skall ha rosa och gula på mina =) ) Sen blev det 2 nystan gul / orange kaunigarn som skall användas till en Raventouli sjal men den för inte påbörjas innan Candle flame sjalen är klar så det blir till att sticka på den en massa =)


Vad gäller strumpklubben i övrigt så kom jag nu på att jag inte har fotograferat och rapporterat in aprilstrumporna. De har ju varit klara ett tag nu så varför det inte finns dokumenterat vet jag inte. Har nog bara inte orkat :S


Innan jag börjar på något nytt par strumpor, utöver junimönstert så måste jag färdigställa minst ett par av de som redan är påbörjade och det lutar starkt åt mina spetsstrumpor där är jag nu och stickar på hälen. Hällappen är strax klar och sen är det vändningarna innan jag skall börja på foten och när foten väl är påbörjad så brukar det gå snabbt att göra. I morgon har jag ju då inga planer för dagen så då finns det ypperligt tillfälle att sticka. Undra hur långt jag kan komma på en dag på mina strumpor.

Kommentarer
Postat av: Annicka

Det blev en Emelie kl 22,55 igår, 3825g o 54 cm

trevlig helg

2009-06-05 @ 15:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0