Feber, huvudvärk och allmänt dålig… och lite stickat =)

Idag tycker jag synd om mig själv. Mår inte helt bra. Var hängig i måndagskväll på tisdagen kände jag mig trött och seg vilket resulterade i ingen träning. Onsdag morgon vaknar med feber men går och jobbar. Kommer hem och äter middag ser sedan på Harry Potter och de vises sten. Somnar innan klockan var 20,30. Sov sen som en stock till 22.30 då jag gick och la mig sen så vaknade jag 5,30 när klockan ringde och då blev det snooz i 45 minuter... Har feber även idag men är på plats trots allt.


Det  blev lite stickat igår. Under Potter filmen blev det ett par varv på min Candle flame. I början var det ju inga problem med att komma en rad med flammor på en dag. Nu skall det mycket till för att jag skall hinna det men förhoppningsvis så är den snart slut. Jag vill börja på en annan sjal samt fler strumpor.


Igår kopierade jag ett strumpmönster ur boken som jag fick av kollegierna skall sticka det på semestern tillsammans med stickameras julistrumpor. Nu är det bara 2 dagar kvar innan det är semester.


Med mina egendesignade strumpor så går det sakta framåt. Har nu kommit förbi hälen och börjat sticka runt igen med hälminskningar. Hoppas att de blir klara snart =) Som sagt, vill ju börja på nytt samtidigt som man inte kan ha hur mycket som helst på gång heller. Körsbärsstrumporna får ju som sagt ligga till sig lite. Fast kanske man skulle ta de till kvällens film.


På torsdag nästa vecka skall jag och prinsen gå på bio. Vi skall se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Det skall bli så trevligt. Fredriks restgarnsstrumpor får lov att vänta på att bli stickade på till dess då de är en perfekt biostickning. Bara slätstickning varv efter varv. Skall bara se till så att jag matchar in med vart jag skall ha min tåminskning sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0