Ca 180 cm bred

Jag förde igår över min Candle Flame till en av de längre kablarna i för mina knitpro stickor. Jag valde nu den längsta kabeln. Egentligen skulle jag behövt den näst längsta men den är upptagen. Det visade sig då att min sjal är uppskattningsvis 180 cm bred. Den är fortfarande lite kort så jag skall fortsätta ett tag till på den. Dock anser jag att från och med idag så är den för stor för att tas med till jobbet och stickas på där. Med till ön i helgen skall den dock få lov att komma =)


Idag är det onsdag och helgens stickningar planeras. Frågan är dock, var tar veckan vägen?


Med till ön skall

  • Candle Flame sjalen
  • Körsbärsstrumporna
  • Ida strumporna
  • Restgarnsstrumporna

När ett par strumpor är klara får jag börja på ett nytt par och det skall då bli julimönstret hos Stickamera. Det ser jag fram emot =) Skall på stickcafé i morgon och då skall jag nysta mig ett nystan grönt strumpgarn som jag fick av min Hemlis 5 kompis och kommer antingen använda mig av det eller av ett egenfärgat Cool Aid garn.


Strumpor kan man inte få för mycket av :P Satt igår och i morse på Ravelry och sökte på strumpor. Det fanns sjukt många som jag vill göra. Frågan är bara vad jag skall ta tiden ifrån. Hallå, om det är någon som har säg 10 timmar extra per dygn att ge till mig så är jag tacksam om personen i fråga vill dela med sig :P


Sedan finns det även fina mönster på nätet som INTE är i Pdf format. Betydligt jobbigare att ha att göra med då man själv måste fixa och trixa och ha sig. Dagens ilandsproblem jag vet men har man inga andra problem så får man skaffa sig :P Man kanske skulle fixa så man får en pdf creator... Det tål att tänkas på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0