4 dopp på en helg varav ett var premiär

I fredags efter jobb var tåget sent så det blev lite smått stressat men inte värre än att jag fixade. Packade ihop mina grejor och sen begav vi oss till stationen. Kommer dit i god tid och konstaterar att tåget innan är ca 5 minuter sent men kan inte ta det då det går en annan väg. Istället så väntar vi på vårt tåg och vi väntar och väntar. Tåget blir mer och mer sent. När klockan är 19,20 och tåget är 20 minuter sent ringer jag mor och hon sätter sig för att hämta oss. Precis då kommer tåget. Istället så blir vi hämtade i Landskrona av dem. Tar bilen ner till hamnen och ställer oss att vänta på båten. På ön lagades det middag och sedan sov vi gott.


Lördagen inleddes med morgondopp för mig och mor. Premiärbad för mig för i år. Sedan blev det årsmöte för föreningen på ön. Och efter det gick jag och mor och tittade på quiltade täcken som är gjorda på ön av folket där. Jättefina grejor och sicket jobb att sy ihop allting. Sen blev det lunch. När den var uppäten var det dags för dopp nummer två. Då var dessutom pappa med för han hade i ett svagt ögonblick sagt att han skulle bada om förstasiffran var en 2:a och det var det 20,6 grader. Sen blev det grillad fisk, mycket gott och sen blev det lite tv innan det var dags för sängen.


Även söndagen inleddes med ett morgondopp även om vattnet inte var lika fint och det inte var lika skönt. Sen gick hela familjen till kyrkan. Efteråt gick jag och prinsen ner till Kyrkbacken och till Elisabeth i Tullboden. Där köpte vi vykort att ha med oss på semestern nu i sommar och sedan gick vi hem. Hemma fick vi vänta på att föräldrarna skulle komma. När de kom så kom våra gäster samtidigt. Det blev fika i trädgården med mammas hembakta kaka och hemkoktflädersaft. Gott och trevligt. Efter att gästerna hade gått kom lillebror och Carro. Då åt vi middag det var grillat kött och potatissallad. Till efterrätt blev det fruktsallad med glass, mycket gott. Sedan var det tänkt att jag och prinsen skulle åka hem men så blev det inte.


Kvällen fortsatte med att jag, mor och Carro gick ner till Norreborg och tog oss ett kvällsdopp. Mycket trevligt. Det var skönare i vattnet nu än på morgonen och det var även renare. Efter doppet gick vi via stugan till drivingrangen där vi stod och slog ut en massa bollar. När vi tröttnade på det gick vi hem igen. Där såg vi på Bones och Being Human samtidigt som vi åt kvällsmat. Ungdomarna, Bror och Carro såg på Harry Potter men det orkade inte jag och prinsen eftersom vi visste att vi skulle åka med båten 5.30 i morse. Nu känner man sig lite lagom seg och klockan är bara tidigt.


I kväll skall vi till Hässleholm och hälsa på. Det skall bli trevligt. Fast jag vet inte om jag kommer att vara så speciellt social då jag antagligen kommer vara ganska trött. Men det är sådant som man får lov att leva med :P


På min stickning har jag i helgen kommit nästan en flamma på min candle flame sjal. Det går som sagt framåt om än med små steg =) Men vad skall man begära när den är så pass stor som den är. Mina egendesignade strumpor har jag nu börjat på hälen med. De går också framåt och vad gäller Fredriks restgarnsstrumpor så är jag nu nere på halva foten så även de fortskrider så sakterliga. Tyvärr går det inte lika bra för mina körsbärsstrumpor. De har lite hamnat bakefter. Jag vet inte varför för egentligen är de roliga att sticka det är bara det att de tar tid och man måste vara koncentrerad när man håller på med de och det är jag inte just nu. Funderar på att lägga de på is nu i en vecka och inte bry mig alls om dem utan ta de när det är semester. Fast de får följa med till svärisarna i kväll då jag inte hinner hemom och lämna av de =)


Innan jag går på semester måste jag komma ihåg att kopiera ur den bok som jag fick av kollegierna i förtidig födelsedagspresent. Jag har bestämt mig för att sticka ett par strumpor ur den bok på semestern samt att jag skall göra stickameras julistrumpor. Nu gäller det bara att jag har tillräckligt många stickor. Annars får det vänta. Det kanske är lika bra det men det är inte alls lika kul. När vi åker till Tyskland på vår semester så skall jag se om jag kan hitta lite fint garn att sticka i. Strumpgarn är ju sådant man inte kan få för mycket av =) Fast jag skulle behöva lite enfärgat till julistrumporna, eller det kanske fungerar med mönstrat ändå?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0